Tweede editie van Oosterhout Loopt Urban op 8 september

05 jul , 6:16 Agenda
oosterhout loopt urban
Oosterhout loopt Urban
Dit jaar zal op 8 september de tweede editie worden georganiseerd van het loopevenement Oosterhout Loopt Urban.

Oosterhout Loopt Urban

Honderden deelnemers hebben vorig jaar meegedaan aan Oosterhout Loopt Urban, waarmee voldoende geld werd opgehaald voor een duofiets voor Stichting Fietsmaatjes. Dit jaar wordt op 8 september de tweede editie gehouden. Oosterhout Loopt Urban is niet zo maar een loopevenement, het is een ontdekkingstocht door een stad. Vorig jaar ging het parcours bijvoorbeeld dwars door het Stadhuis, de Mienushal, het MEK-terrein, Speelgoedmuseum op Stelten en diverse horecagelegenheden. Het gaat niet om winnen of verliezen, maar om samen te genieten van de omgeving en elkaar.

Twee afstanden

Oosterhout Loopt Urban is een Funrun, geen temporun. Samen met je vrienden of familie ren of wandel je door verschillende gebouwen en langs supermooie plekken. En of je nu wel of geen conditie hebt, iedereen kan meedoen! Je kunt de 5 kilometer lopend of rennend afleggen, daarnaast kun je 10 kilometer rennen als je alle urbans wilt zien. Ieder jaar is er ook een goed doel gekoppeld aan deze funrun. Dit jaar zijn de opbrengsten voor Stichting Leergeld. Zij bieden praktische ondersteuning op het gebied van sport, muziek, school en welzijn.

Geef je op!

Schrijf je nu alvast in voor Oosterhout Loopt Urban op 8 september. Meedoen aan de 5 km loop of run kost 17,50 euro, meedoen aan de 10km run kost 20,00 euro. Je ontvangt voor dat geld een t-shirt en een medaille, maar je steunt ook Stichting Leergeld. Je kunt ook nog een speciale goodiebag bestellen voor 12,50 euro met een speciale bidon, zweetbandje en een verrassing! De opbrengsten van de goodiebags gaan naar Stichting Leergeld. Klik op de onderstaande link om je direct op te geven.