Afvalrace Natasja Blog : “Mijn broek begint om mijn billen te flubberen”

Foto: Afvalrace Natasja

Sinds enkele weken zijn de drie kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in het komende half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de vierde blog van Natasja.

“Hallo lieve lezers/volgers,

log nummer 4 alweer. De weken vliegen voorbij. Als persoon ben ik nu al enorm veranderd. Van helemaal nooit sporten, sport ik nu zo goed als elke dag. De thuistraining die bestaat uit een warming up en 3 oefeningen is verder uitgebreid met 2 oefeningen. Deze voer ik uit op de dagen dat ik geen training buiten de deur gepland heb staan. De oefeningen voer ik nog steeds uit onder supervisie van Michael. Deze oefeningen komen ook terug tijdens de bootcamp trainingen en groepstrainingen.

Afgelopen week had ik een weekje vrij van mijn werk. Van deze gelegenheid heb ik gebruik gemaakt om een extra bootcamp training te volgen en hydrotherapie. Dit is niet het enige wat veranderd is. Ik ben gaan koken. Hiermee bedoel ik geen pakjes en ook minder potjes, maar koken met allemaal verse producten.

En als laatste niet vergeten de chipjes en de snoepjes die ik laat staan. Afgelopen week hadden we ook een hele leuke opdracht bij de groepstraining van Ferdy. We dienden hapjes mee te nemen, die we op een verjaardag kunnen serveren ipv bitterballen etc. Ik kon niet kiezen, dus heb 2 verschillende hapjes meegenomen. Komkommer frietjes in tzaziki dip. Deze dip heb ik zelf gemaakt en ook gebruikt voor de zalmwrap. De roomkaas is dus vervangen door een magere dip.

Daarnaast heb ik ook kunnen genieten afgelopen week van een heerlijke ontspanningsmassage van Angelique Vissers. In mijn schouders en nek zit het enorm vast, hiervoor dien ik nog even langs te gaan bij Jois was het advies van Angelique.

Tja, dan hebben we natuurlijk ook nog valkuilen. Die vind ik terug in het te weinig drinken, al gebeurt dit bijna nooit meer. Automatisch gaat het echter ook nog niet, ik drink tegen de klok om mijn liters binnen te kunnen krijgen. Qua eten van kcal gaat het beter. Het eten op dagen dat ik werk gaat wel goed, maar in de weekenden en afgelopen week in de vakantie ben ik mijn structuur kwijt. Hierdoor mis ik maaltijden of tussendoortjes. Soms eet ik maar 3x op een dag ipv 5x per dag.

Mijn conditie gaat met sprongen vooruit en ook merk ik dat ik steeds meer kracht krijg. Ik kan opdrachten op een andere manier uitvoeren, zodat ze ook weer zwaarder zijn. En dan die weegschaal, kan ik toch eigenlijk wel zeggen dat het steeds meer mijn vriend wordt. Hoeveel hij op het moment aangeeft zeg ik nog niet, omdat we in week 6 een officieel weegmoment hebben staan.

Naast een riem die te groot is en broeken die bij mijn billen beginnen te flubberen. Kan ik ook steeds meer bovenkleding aan en de winterjas die ik vorig jaar gekocht heb kan dan ook eindelijk dicht. Deze had ik op de krimp gekocht, hij was zo mooi en niet groter te koop. Dit doel is behaald, maar er liggen nog meer doelen in mijn kledingkast te wachten.

Tot volgende week, ik zal zorgen voor een aantal foto’s en misschien ook nog een filmpje.

Groetjes,
Natasja”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen