Werken in de horeca zonder diploma? Kom naar Beum!

Foto: BEUM

Heb jij altijd al in de horeca willen werken, maar geen diploma? Dan is dit je kans! Kom naar de informatie avond op 7 april! Beum (oud Brabants woord voor bomen) is een horecagelegenheid gelegen in het mooie Dorst, in het pand wat vroeger de boswachterij was.

De gasten van Beum genieten dagelijks de gerechten die bij Beum gemaakt worden. In de heerlijke gerechten worden producten uit de eigen kruidentuin gebruikt. Een tuin die iedere dag onderhouden wordt door cliënten van de Amarant Groep. Beum is niet alleen een horecagelegenheid maar ook een leerwerkplaats voor mensen met een licht verstandelijke beperking en een passie voor de horeca.

Onder professionele begeleiding van leermeesters, leer je alle ins-en-outs van de horeca (op te delen in keuken-, bediening- en spoelkeukenwerkzaamheden).. Iedere student krijgt een vaste begeleider die coaching, ondersteuning en begeleiding biedt. Aan het einde van de opleiding doe je examen en ontvang je een diploma horeca-assistent niveau 1. Heb je een licht verstandelijke beperking en wil je in de horeca werken? Dan is Beum waarschijnlijk een goede leerwerkplaats voor jou!

Nieuwsgierig…. Op donderdag 7 april aanstaande organiseren wij een informatieavond bij Beum. Je bent welkom van 19.00 uur tot 20.00 uur. Beum ligt aan de Wethouder van Dijklaan 19, 4849 PG Dorst. Vanaf 18.30 uur ben je welkom om binnen te lopen en om 19.00 uur gaan we van start. Er zal informatie gegeven worden over het leerwerktraject, het diploma en wat de werkzaamheden inhouden. Heb je nog vragen die niet kunnen wachten tot de informatieavond, dan kun je contact opnemen met Tanya Verduijn. Tanya is telefonisch te bereiken op 06-52884960.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen