Mogelijk onweer tijdens Film in het Park

Foto: Thomas Bresson (CC BY 2.0)

Weeronline voorspelt voor morgenavond enkele stevige onweersbuien. Net op het moment dat JCI Oosterhout voor de tweede keer de gratis openluchtbioscoop Film in het Park organiseert.

De organisatie laat aan oosterhout.nieuws.nl weten dat het de weersvoorspellingen op dit moment nog te wisselvallig zijn om een definitief besluit te nemen. Zaterdagochtend zal de organisatie de knoop doorhakken of het de gratis filmvertoningen in het Slotpark wel of niet door zullen gaan. “Er is al overleg geweest met de gemeente voor een eventuele alternatieve datum”, zo laat Bart Stadhouders van JCI Oosterhout weten. “Maar we gaan er voor alsnog vanuit dat we morgen gewoon lekker met zijn allen in het park kunnen genieten van een leuke film!” Voor de kinderfilm, die ’s middags staat gepland vanaf 15.30 uur, raadt de organisatie in ieder geval aan om voldoende te drinken, goed in te smeren en een hoofddeksel mee te nemen.

Uiteraard lees je het eerst op oosterhout.nieuws.nl of de films zaterdagmiddag en -avond gewoon zullen doorgaan of dat er eventueel wordt uitgeweken naar een nieuwe datum.

  • KLIK HIER voor de website van JCI Oosterhout

oosterhout.nieuws.nl is trotse mediapartner van Film in het Park

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen