‘Warande Pinguïn’ (WaPi) in de nieuwe peuterhoek

WaPi op de Warande
WaPi op de Warande
Foto: Edwin Wiekens (photed.com)

Ook voor de kleinste waterratjes maakt De Warande het graag zo leuk mogelijk. Daarom was het tijd om de saaie peuterhoek bij het doelgroepenbad eens aan te pakken.

Afgelopen zaterdag was het dan zo ver, de opening van het nieuwste lid van het Warande Team: ‘WAPI’. In de afgelopen weken werd er via Facebook erg druk gestemd op de naam van deze vrolijke kindervriend en ’ WaPi’ was met een ruime voorsprong de overtuigende winnaar.  

Vanaf 5 september starten we in het binnen seizoen weer met de vernieuwde baby, dreumes & peuter zwemlessen. Bewegen in het water een positieve invloed op de ontwikkeling van de motoriek en de coördinatie van een kindje. Omdat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen leren we baby’s vanaf twee á drie maanden met oefeningen, liedjes en spelletjes vertrouwd te worden met het water. Lopende dreumessen en slimme peuters ontwikkelen natuurlijk heel anders en hebben daarom ook andere stimulans en uitdaging nodig. Om deze reden zijn de nieuwe baby, dreumes en peuter zwemlessen nog beter naar leeftijd en ontwikkelingsniveau ingedeeld. Tijdens de baby (0-1,5 jaar), dreumes (1,5 – 2,5 jaar) en peuter (2,5-4 jaar) zwemlessen is er ook de gelegenheid voor het behalen van verschillende dierendiploma’s (kikker-, zeester-, eendje-, zeepaard-, krokodil- en dolfijndiploma). Inschrijven in niet nodig voor het baby, dreumes en peuterzwemmen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen