Run Santa, Run!

Santarun 2015
Santarun 2015
Foto: Henny Brandt voor oosterhout.nieuws.nl

Dat blijkt want de inschrijving voor Santa Run Oosterhout op 17 december loopt fantastisch. Nog twee weken te gaan en dan staan weer honderden kerstmannen te trappelen om een rondje voor het goede doel te lopen, huppelen of wandelen. Na een lekkere warming-up door de sportschool start om 16.00 uur jong en oud aan vierde editie van de Santa Run Oosterhout. Inmiddels een mooie traditie.

Santa Run Oosterhout start en finisht dit jaar op de Markt. Niet voor niets, want die is omgetoverd tot ‘IJsmarkt’: een prachtig winterwonderland met een gezellige schaatsbaan, kraampjes en tal van activiteiten. Een mooi decor voor alle kerstmannen en alle anderen die alvast in de kerstsfeer willen komen.

Route Santarun bekend

Ook dit jaar loopt de Santa Run (3 km) door het centrum van Oosterhout. Rennen, huppelen of wandelen, het maakt niet uit: plezier staat voorop! Jong en oud kunnen meedoen. Tussen 16.00 en 17.00 is de route afgezet en staan op diverse plekken begeleiders om de loop in goede banen te leiden. De kerstmannen van de Solex-club Oosterhout markeren de voor- en achterzijde van de Santa Run-groep. Bij omwonenden valt deze week een informatiebrief op de mat.

 

Programma

  • 12.00 uur            Onthulling Wensboom (’t Arendsnest)
  • 14.00 uur            Santa Run-stand open
  • 15.30 uur            Santa Warming-up
  • 16.00 uur            Startschot Santa Run 2016
  • 17.00 uur            Prijsuitreiking en uitdelen cheques goede doelen

 

Steun het goede doel

Inmiddels hebben velen zich al zeker gesteld van deelname. Zij steunen daarmee een van de goede doelen: de Wensboom, het MEK, Leergeld Sportfonds, Clubhuis MHC Warande, SCO Handen-in-elkaar, Inloophuis Poppy’s en Edukans. Hun behartigers (scholen, sportclubs, bedrijven) zijn goed op dreef met het werven van lopers. Samen met initiatiefnemer Rotary, hoofdsponsor Rabobank Amerstreek en andere sponsoren hopen zij natuurlijk veel kerstmannen op de been te krijgen.

 

Schrijf je snel in!

Bestel een inschrijvingsbewijs en pak via www.oosterhout.rotarysantarun.nl. Je kunt dan ook aangeven voor welk goed doel je wil lopen. Voor € 10,- ontvangt je een kerstmanpak, een startnummer, een medaille en sponsor je natuurlijk een goed doel! Met je ticket(s) kun je bij Intersport Oosterhout je Santapak(ken) enz. ophalen. Op 17 december tussen 14.00 en 15.15 uur kan dat ook nog bij de stand op de Markt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen