Poging tot beroving meisje op de Torenstraat: vader waarschuwt

Foto: dongen.nieuws.nl

Een 17-jarige meisje uit Oosterhout is gewond geraakt toen een man haar probeerde te beroven. Ze kwam ten val nadat de dader haar tas probeerde te stelen. Het slachtoffer liep op zondag 26 februari rond 21.10 uur op de Basiliekstraat in gezelschap van haar broertje. Ze waren op weg naar De Bussel. Een man met donkere kleding en donkere fiets fietste links achter haar langs haar. De man greep naar haar tas, maar het meisje hield deze vast. Vervolgens viel ze en de man ging er zonder buit vandoor.

Vanmorgen ontvingen wij een mail in de mailbox van haar bezorgde vader. Hij wil via oosterhout.nieuws.nl iedereen waarschuwen. Zijn mail hieronder:

“Gisterenavond omstreeks 21:10 is er een poging geweest tot beroving van onze dochter ter hoogte van de Bussel. Ze liep daar met 2 vrienden en haar broer onderweg om te gaan stappen in De Bussel. Er komt een jonge man op de fiets vanachteren aan en die probeert haar tasje van haar schouders te rukken. Ze houdt echter stevig vast terwijl de dader harder fiets. Door de ruk valt ze voorover op haar gezicht.
Omstanders schieten haar direct te hulp. En de politie en later ambulance zijn snel ter plaatse. Dochter is behandeld in het ziekenhuis en er is een procesverbaal opgemaakt. Graag wil ik via deze weg iedereen waarschuwen als je op stap bent in Kaaiendonk dat er dus onzalige figuren rondrijden. En iedereen die iets gezien kan dit als vanzelfsprekend melden bij de Politie.
Een bezorgde ouder” (naam bekend bij de redactie)

Heeft u iets gezien?

Bent u getuige geweest van deze poging tot beroving of heeft u meer informatie over de dader? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen