Nix Nix in plaats van Powerlane in Oud Brabant

Juin met Nix Nix
Juin met Nix Nix
Foto: Mick Davidson

Eigenlijk stond er voor vanavond een optreden van Powerlane gepland op het podium van Oud Brabant. Door ziekte zijn die helaas uitgevallen. Gelukkig kon Jan terugvallen op het traditionele optreden rond deze tijd van het jaar: Nix Nix!

Andere plannen voor het jubileum

“Al jaren treedt Nix Nix bij ons jubileum op, maar dit jaar had ik eigenlijk een plannetje voor een ander jubileum. Dat plannetje sneuvelt nu en Nix Nix treedt zoals gewoonlijk in maart op. De band vierde onlangs (net als OB) haar 29 jarig bestaan. Ze is daarmee volgens mij een van de langst bestaande rockbands van Oosterhout en wijde omgeving.” zo mailt Jan Schellekens van Oud Brabant ons.

Nog eentje dan

De band was een paar weken geleden natuurlijk ook al de basisband voor het onvolprezen carnavalslied: “Nog eentje dan” van Sneeuwwitje en de 7 geitjes. Hoewel de tijd wat kort is, zullen we alles in het werk stellen om ook deze carnavalskraker live op te gaan nemen, het is tenslotte ook nog halfvasten. Vanavond dus Nix Nix, een beetje Juin, Sneeuwwitje en de 7 geitjes en diverse gasten. Al met al toch nog een gewoon jubileum bij Liever Live in Oud Brabant! De avond start om 21.30 uur en de entree is gratis.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen