112

Laat je auto kosteloos door de politie keuren zonder bekeuring!

Foto: politie.nl

Op zaterdag 27 oktober kun je je auto of bromfiets door de politie laten keuren of deze voldoet aan de belangrijkste technische eisen. Is het niet in orde, dan krijg je geen bekeuring!

Keuring door de politie

Ben je er niet zeker van dat jouw auto of bromfiets voldoet aan de belangrijkste technische eisen, bijvoorbeeld constructiesnelheid, spiegels, remmen of richtingaanwijzers? Heb je lichte schade aan je auto en twijfel je over de technische staat? Twijfel je of de uitlaat niet te veel geluid maakt, de donkere folie op de ruiten eigenlijk wel mag of dat die mooie spoiler wel is toegestaan….wacht dan niet langer!
Dit de kans om je voertuig kosteloos te laten keuren door de politie.

Geen bekeuring

Op zaterdag 27 oktober 2018 heb je de kans om jouw voertuig door de technische mensen van politieteam Verkeer ZWB te laten keuren op de meest basale punten. Hier kunnen bestuurders van brom- en snorfietsen, maar ook van personenauto’s en motoren gebruik van maken. Het goede nieuws: als er sprake blijkt van overtreding schrijven zij daar geen bekeuring voor! Het doel is om je de kans te geven jouw voertuig zonder consequenties te laten keuren, zodat je weet of het voertuig aan de wettelijke eisen voldoet.

Meer informatie

Op 27 oktober kun je je voertuig laten keuren tussen 10.00 en 12.00 uur op Parkeerterrein P5 bij het stadion van NAC Breda en tussen 13.30 en 15.30 uur op het Parkeerterrein Het Laar aan de Generaal Pattonstraat in Tilburg, tussen 13.30 uur en 15.30 uur. Je moet als bestuurder natuurlijk wel een geldig rijbewijs hebben, het voertuig moet een geldig kenteken en moet zijn verzekerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen