112

Politie en handhaving gaan ook spreekuur houden in De Slotjes

Foto: Aad van Wensen (archief)

In navolging van de wijk Oosterheide krijgt ook de wijk Slotjes een spreekuur met de wijkagent en de wijkboa’s. Kun je meteen kennismaken met Matthew Ferouge, de nieuwe wijkagent van De Slotjes.

Spreekuur

Op dinsdag 6 augustus staan de nieuwe wijkagent Matthew Ferouge en de wijkboa’s Sharon den Oudsten en Olaf Korsman bij de parkeerplaats aan de Sint Antoniusstraat ter hoogte van de Nettorama. Zij zullen hun spreekuur houden in en bij de wijkbus van de politie. Je bent van harte welkom tussen 12.30 en 14.30 uur.

Verbeteren gevoel van veiligheid

In de afgelopen jaren werden de agenten en toezichthouders vaak gezien als de handhavers die bekeuringen uitschrijven en met boetes de overtredingen in de hand houden. Dat doet geen recht aan wat de wijkagent en toezichthouders dagelijks aan werkzaamheden uitvoeren. Door dit spreekuur hoopt men de beeldvorming over werkzaamheden te veranderen. Maar vooral is het doel dat buurtbewoners een praatje maken met de wijkagent en wijkboa’s, de zichtbaarheid vergroten en het gevoel van veiligheid in de wijk te verbeteren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen