112

Twee auto’s branden uit aan de Dr.Janssenslaan in de wijk Slotjes-Midden

Foto: politie.nl

In de nacht van donderdag op vrijdag is de brandweer om 1.39 uur opgeroepen voor een voertuigbrand aan de Dr.Janssenslaan in de wijk Slotjes-Midden.

Brandstichting

Rond 01.30 uur kreeg de politie de melding van de brandstichting. Een getuige had gezien dat twee jongens op de Dr. Janssenslaan in Oosterhout vloeistof over een auto goten en in brand staken. Door de wind werden de vlammen naar een auto getrokken die daar naast geparkeerd stond. Ook die vatte vlam. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd. De getuige schat de daders rond de 20 jaar oud. Beiden waren in het zwart gekleed. Ze verplaatsten zich te voet. De getuige zag dat ze uit het tunneltje onder de Slotlaan kwamen lopen. Na de brandstichting renden ze diezelfde kant op ook weer weg.

Meer informatie

Heb jij meer informatie over deze twee jongens of weet jij wie dit zijn? Neem dan contact met de politie op 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Vorige week werd in de nacht van vrijdag op zaterdag ook al een brandbom naar de voordeur van een woonhuis aan de Statenlaan in de wijk Slotjes-West gegooid. Of deze zaken verband houden met elkaar is niet duidelijk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen