Afvalrace: Grijp nu de kans van je leven

Foto: Afvalrace Oosterhout

Na een succesvol verlopen eerste editie in Oosterhout, komt De Afvalrace dit jaar op grootse wijze terug. Op 3 oktober de 2e editie van de Afvalrace Oosterhout. Daarnaast start de Afvalrace ook in Breda, Waalwijk, Dongen, Heusden en Roosendaal. Er kan nu reeds ingeschreven worden voor de tweede editie.

Heb jij last van overgewicht en ben je klaar met het zoeken naar excuses? Ben jij bereid te investeren in je gezondheid en daar 180 dagen hard voor te werken? Grijp dan nu je kans om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Schrijf je in voor De Afvalrace Oosterhout en wie weet ben jij één van de gelukkige Oosterhouters die het programma volledig gratis mogen volgen. Uit alle aanmeldingen worden namelijk drie personen geselecteerd die kosteloos, samen met een personal trainer, de weg naar succes mogen volgen. Aanmelden kan tot en met 4 september!

Ben jij er klaar voor?
Gedurende zes maanden word je begeleid door personal trainer Eric de Jong die jou op het gebied van sport en voeding voor 100% bijstaat. De uitverkoren kandidaten houden hun ervaringen tijdens De Afvalrace Oosterhout bij in een dagboek (blog)dat met regelmaat verschijnt op oosterhout.nieuws.nl. Op deze website kunnen alle belangstellenden de resultaten van je inspanningen en je ups en downs volgen waardoor je nog meer gemotiveerd bent om van jouw afvalrace een succes te maken. De  kandidaten die kosteloos het traject mogen volgen worden geselecteerd uit alle aanmeldingen voor De Afvalrace Oosterhout. Het selecteren van deze kandidaten gebeurt op basis van hun motivatie en doelstelling.

Durf jij die uitdaging aan?
Meld je dan aan voor 5 september aan via www.deafvalrace.nl. Alle aanmeldingen krijgen een intakegesprek van 20 minuten met één van de personal trainers. Wacht niet langer en zet vandaag de eerste stap naar jouw nieuwe leven!

Wat is de tijdlijn van De Afvalrace?

  • Inschrijven van 17 juli tot en met 4 september 2016
  • Rond 19 september bekendmaking deelnemers
  • 3 oktober start van De Afvalrace
  • Eind maart 2017 afsluiting van De Afvalrace

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen