Moniek blog 15: “Samen met Skye een nieuwe start”

Foto: Moniek van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Dongen/Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 15e blog van Moniek.

Hoi hoi,

Sorry sorry sorry. Het is weer even geleden *schaam*. Maar er gebeurt nu even van alles in mijn leven…..

Vorige keer schreef ik natuurlijk dat mijn (ex)vriend en ik uit elkaar zijn. Nog steeds een goede beslissing maar wel een moeilijke met een wirwar van emoties. Even niet lekker in mijn vel zitten met nog heel veel andere dingen die erbij komen, resulteerde in weinig blogs schrijven en even mijn drive kwijt zijn in alles. Beetje bij beetje komt die weer terug maar omdat ik zo druk ben met van alles is het moeilijk om alles goed te laten lopen.

Sleutel nieuwe huis


Ik ben nu vooral druk omdat ik donderdag 23 februari de sleutel van mijn nieuwe huisje heb gekregen. Wat een geregel komt daar bij kijken zeg pfffff. Verven, schuren, afplakken, laminaat kopen, elke keer naar de bouwmarkt,  inpakken en dan heb ik nog lang niet alles genoemd 😉 Maar ik ben heel blij dat ik zo snel een huisje heb kunnen vinden en dat ik dmv familie en vrienden hier snel in kan. Samen met Skye een nieuw begin….. Ik kijk ernaar uit.

Sterfdatum van mijn vader


Ook was het 1 maart 2 jaar geleden dat mijn vader overleed. Hier ben ik in mijn hoofd ook erg veel bezig. Dat merkte ik pas op de dag zelf. Knallende koppijn heel de dag, die niet meer wilde weggaan. Samen met Skye zijn we naar zijn graf gegaan en hebben we mooie bloemen meegenomen. Gelukkig ging het ’s avonds weer iets beter en heb ik even rustig aan gedaan. 1 maart blijft een dag waar ik tegenaan zit te hikken, bewust en onbewust.

Ik merk wel dat omdat nu alles samen valt, mijn hoofd echt te vol zit met van alles. En ik echt even mijn rust moet pakken. Ook vind ik het nu allemaal moeilijk te combineren. Klussen, werken, sporten en de rest wat er ook allemaal bij hoort. Donderdagavond heb ik tijd vrijgemaakt  voor het sporten, ook even lekker, verstand op 0 en gaan. Het was een leuke training, met wat boks elementen erin.

Gezondheidsbeurs

Nog veel leuke dingen gedaan ook zoals… Een aantal weken geleden ben ik samen met Rianne en Dagmar naar de gezondheidsbeurs geweest. In een andere blog was de vraag of Rianne lekker insecten ging eten, het antwoord is NEE 😉 Maar niet getreurd, Dagmar was wel een bikkel en heeft gewoon van alles gegeten.Rianne en ik stonden erbij en keken ernaar, dat was het dan ook wel haha. Wij waren niet zo stoer. We hebben een gezellige dag gehad ondanks dat we de beurs niet heel erg geweldig vonden. We hebben heerlijk geluncht in hartje Utrecht en hebben veel lol gehad. Thnx meiden voor de gezelligheid, had ik echt ff nodig.

En natuurlijk samen met mijn moeder, broer, schoonzus, Skye (een beetje), opa (die op Skye) paste en vriendin Silvy meegedaan met de familie bootcamp bij de Decatlon in Breda. Super leuk dat ze meededen voor mij, even in mijn wereldje stappen van buiten sporten. Het was een leuke dag met veel verschillende oefeningen. Sqauds, kettlebell, trx, circuitje en de heuvel op. Nou die vond ik toch best pittig. Skye liep er zo naar boven, geen probleem, ik met iets meer problemen haha. Ik vond het een top dagje!

Fittest bij Fysiotherapie de Warande

Ook heb ik twee weken geleden mijn tweede fittest gehad bij Fysiotherapie de Warande, bij Jois. De verschillen mochten er zeker zijn, alhoewel ik er nog lang niet ben, ben ik erg goed op weg. Jammer genoeg was ik die week ziek, dus het fietsen ging me niet goed af, die test heb ik niet goed gemaakt.  De afspraak voor de laatste keer staat al gepland, ik ben benieuwd!

Nog maar een maandje Afvalrace


En dan komt het einde toch echt in zicht, nog maar een maand!! Laatste weken knallen, sowieso 3x per week trainen en echt goed op mijn eten letten, want ja dat vind ik soms nogal eens lastig……

“Difficult roads often lead to beautiful destinations”

Groetjes Moniek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen