Moniek blog 16: “Even een spiertje aanprikken”

Foto: Moniek van de Afvalrace

Nog een paar weken en dan zit de Afvalrace er weer op. Onze kandidaten zijn ongeveer een half jaar geleden gestart met hun programma. Zij zijn in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan het doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op oosterhout.nieuws.nl schrijven zij in een blog regelmatig hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de 16e blog van Moniek.

Hoi allemaal,

“Klussen is ook sporten”

En dat is dus echt zo!! Sinds ik de sleutel van mijn huisje heb gekregen ben ik alleen maar bezig geweest. Vorige keer schreef ik al dat ik flink aan het klussen was. En dan ben je toch heel de dag bezig….. ook een soort van sporten.

Squads doen tussen twee deurstijlen en een deur in die net geverfd zijn en dan tot de ontdekking komen dat je nog iets vergeten ben. Daar zit je dan in de squad houding en dan zorgen dat je nergens tegenaan komt. Dat is nog lastig ook 😉 Die armspieren trainen van al het sjouwen en de beroemde zweedse kastjes in elkaar schroeven, spierballen in the making!! En natuurlijk de beenspieren niet te vergeten. Alles tillen vanuit de benen! Maar deze workout heb ik niet alleen gedaan, het was een familie/ vrienden aangelegenheid.

Gelukkig zijn we ver klaar. Natuurlijk moet er nog van alles gebeuren maar ik woon er, samen met Skye! En het is echt ons huisje. Wat een lieve mensen allemaal die me hebben geholpen. Van oppassen op Skye, klussen  tot alle spulletjes die ik heb mogen krijgen. Ik ben zo blij met iedereen die me geholpen heeft. Dikke knuffels voor jullie!!!!

Fysio

Voor dat ik begon te klussen had ik al wat last van mijn knie. Dat is er met al dat klussen niet beter op geworden. Dus ben ik naar de Fysio gegaan. Gelukkig geen gekke dingen. Wel ging hij even dry needling toepassen. Even lekker met een heel klein naaldje je spier aanprikken, want daar ontspannen de spieren van. Dat was niet het lekkerste gevoel op de wereld, heel apart. Op dat moment niet heel ontspannend 😉 Daarna ging er nog blauwe tape omheen en dan is het hopelijk volgende week beter. Dat gaan we zien op mijn volgende afspraak.

Mijn mooiste evaring tot nu toe…..

Dat vind ik toch echt wel de vooruitgang die ik zie. Ik heb foto’s van mezelf gemaakt om de zoveel weken. En jeetje wat een verschil, vooral mijn buik! En nu ik toch aan het verhuizen was heb ik meteen oude kleren kunnen passen die ik tegen kom. En ze zijn zelfs te groot, niet veel maar toch! Ik heb ze jaren niet aangekund en nu dus te groot. Dan zie je pas hoever je bent gekomen. Ook deze week een nieuwe bh moeten kopen, 2 omvangmaten kleiner!! Yes, trots op mezelf!! Dus ja de verandering die ik aan mezelf zie is mijn mooiste ervaring tot nu toe…..

Uitnodiging Finishgala

Wie wil samen met mij de 180 dagen challenge Afvalrace feestelijk afsluiten?? Het is op vrijdag 31 Maart. Aanmelden kan via onderstaande link.
Afval race finish gala

Hopelijk zie ik jullie daar


“New beginnings, New memories, New home”

Groetjes Moniek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen