Afvalracer Marieke: “Veel veranderd, ik voel me superspeciaal”

Foto: Afvalracer Marieke

Sinds drie weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de derde blog (en vlog!) van Marieke. 

Superspeciaal

Zo wat een week was het weer een week vol veranderingen maar ook een week met wat meer structuur en een beetje meer rust, geen rust gezien het sporten maar wel rust dat ik het allemaal een plekje kan geven. Ook begin ik steeds meer te wennen aan alle reactie van jullie zowel hier op Facebook maar ook de reactie op het schoolplein of in de stad. Het werkt echt super motiverend. Het voelt super speciaal.

Grote verandering

Waar ik voor heen als de kinderen op bed lagen heerlijk op de bank ging zitten met een glas wijn en iets lekkers zet ik nu een work out aan en gaan we er flink tegen aan (sorry buren voor al het gebonk). Om mijn doel te bereiken moet ik 5 keer per week sporten. 3 keer bij Enforce 2 keer zelf. Naast de thuis work out vind ik het heerlijk om te gaan zwemmen en het liefst zo vroeg mogelijk. Een paar maanden geleden zou ik dat echt nooooooooit doen.

Lees verder onder de video

Begin me fitter te voelen

Ook qua eten is er veel veranderd, friet, Chips, snoep laat ik voortaan staan. Lekker een salade maken met vis of vlees zijn dingen waar je me s nachts voor wakker kan maken. We zijn nu drie weken bezig en ik merk al veel verschil ik begin me steeds fitter te voelen. Ga makkelijker te voet ergens heen ipv met de auto.

Ik mag gezien worden!

Ik begin ook meer aan mezelf te denk. Waar ik voorheen altijd eerst aan een ander dacht en als laatste me zelf plaatste is dat nu anders. Ik mag er zijn en ik mag gezien worden. Marieke 2.0 is in de maak!!!!!!

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen