Afvalracer Marieke: “Gewoon onder de 100 kg na de eerste helft, whooo!”

Foto: Marieke van de Afvalrace
Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Marieke. 
Einde van periode 1 een periode waarin heel mijn leven veranderde. Van een bank zittende moeder naar een sportieve vrolijke vrouw vol energie. Maar niet alleen lichamelijk is er veel verandert ik merk ook dat het in mijn hoofd veel meer rust geeft. Prioriteiten stellen, nee durven te zeggen en meer tijd voor mezelf maken allemaal dingen die ik hier voor niet of nauwelijks deed. Maar die ik mede door de coachings gesprekken met Eric geleerd heb.

Resultaat

Door al het sporten en gezond eten heb ik natuurlijk ook al wat resultaat geboekt. We zijn nu acht weken bezig en in die acht weken ben ik 13,5 kilo afgevallen en ben ik 15cm buikomvang kwijt. Dit resultaat had ik nooit gedacht om zo snel te halen. Gewoon onder de 100 kilo wegen whooo dat voelt zo gaaf, zo heerlijk.

Mooi cadeau

Afgelopen zaterdag hebben we een super leuke verrassing gekregen. Samen met Annemarie (Afvalraca Oosterhout)
Claudia (Afvalrace Drimmelen) en Lieke (Afvalrace Dongen) mochten we bij Sport2000 op de Markt nieuwe hardloopschoenen uitzoeken. Wat lopen ze lekker!!!! Super bedankt!
Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen