Afvalracer Marieke: “Airfryer gaat mee met het kerstdiner!”

Marieke gaat als een speer!
Marieke gaat als een speer!
Foto: De Afvalrace Oosterhout

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog (met filmpje) van Marieke. 

Start van fase twee

Zo fase 1 ligt achter me een fase waar in ontzettend veel is verander. 13,5 kilo eraf, veel fitter en misschien het belangrijkste ik heb ontzettend hard aan mijn innerlijke ik gewerkt. Fase twee zal in dat opzicht niet veel anders zijn. Op maandag sporten bij Micheal dinsdag hardlopen bij John en op donderdag personal trainer bij Eric. Daarbuiten ga ik zaterdag of zondag nog lekker zwemmen en ook probeer ik 1 x per week een fit filmpje van Eric via de iPad te doen. Naast het sporten let ik natuurlijk ook nog steeds op mijn voeding. Elke dag ontbijten met magere kwark een halve appel en heerlijk muesli van bakkerij Sandig. Ik lunch meestal met rijstwafels met magere producten zoals tartaar, ossenworst, zalm of filet American. Tijdens het avond eten maak ik een heerlijke salade met kip of vis. Sinds deze week hebben we een airfryer gekocht. Nog niet veel mee gekookt dus als jullie tips Hebben hoor ik het graag.

Doelen voor fase twee

Mijn grootste doel voor fase twee wordt het hard lopen. Ik vind het heerlijk om te doen en het lukt me ook best goed.Afgelopen dinsdag had ik wel een ontzettend klote moment. John zei we lopen terug dus ik stelde me in dat we naar Jeugdland terugliepen. Bij Jeugdland aangekomen riep John we lopen nog een stuk door toen brak ik ik kon geen stap meer zetten. Maar ondanks dat moment bent ik wel ontzettend trots op me zelf voor de tweede keer hard gelopen en meteen 3,5 kilometer. Mijn uiteindelijke doel ik natuurlijk 15 kilometer mudrun lopen dus we zijn al goed onderweg. Tekst gaat verder onder het filmpje.

Feestdagen een grote uitdaging of toch niet?

Over een kleine ander halve week beginnen de kerst dagen weer. Voorheen stonden die voornamelijk in het teken van veel een “lekker” eten. Nu baal ik er van dat het geen sporten is en vind ik het vervelend om bij iemand anders te gaan eten en niet weten wat je krijgt. Gelukkig is er voor het sporten al een oplossing gevonden er komt een online kerst challenge om toch te kunnen sporten en ook met kerst op de kilo’s te letten. Voor het eten ben ik er nog niet helemaal uit misschien neem ik gewoon mijn airfryer mee hahaha.

Bij dit artikel vinden jullie een foto van mij. De eerste is genomen op maandag 2 oktober, foto twee is op 16 november gemaakt en dan zie je echt al een groot verschil. Afgelopen donderdag liep ik in de stad en stapte een winkel binnen om even iets leuks voor een feestje te kopen en meteen voor kerst. Ik zag iets leuks en dacht ik neem een L in plaats van XL. Toen ik aan de verkoopster vroeg hoe dat tie zat zei ze hij is echt te groot ik pak even een maatje KLEINER. Ik heb toen gevraagd of ze het nogmaals wilde herhalen. Wat een HEERLIJK GEVOEL WHIOOOO. Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor alle steun alle lieve reacties alles berichtjes alle appjes. Echt super leuk! Groetjes, Marieke

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen? Stop met stoppen en schrijf je nu in voor de Tweede Helft van De Afvalrace Oosterhout. Op 20 december is er een ‘live event’ in Oosterhout ingepland. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht dus niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven! KLIK HIER om je direct in te schrijven

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen