Afvalracer Annemarie: “Gewoon doorsporten in de sneeuw van code rood”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele weken zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog (en video!) van Annemarie. 

Fase 2 van de Afvalrace

Mijn hemel, zo heb je de eerste les van het nieuwe avontuur; de Afvalrace bij Enforce, en zo ga je beginnen aan de tweede fase en worden mijn doelen opnieuw bekeken en aangepast. Zo hebben we mijn einddoel veranderd van 25 naar 30 kg en heb ik 1 van mijn doelen van meer energie al gehaald.

Persoonlijk wil ik graag voor het eind van het jaar nog 5 kg afgevallen zijn dus dat wordt thuis extra sporten met behulp van de Facebook filmpjes van Enforce. Mijn eerste dag van fase 2 begon al gelijk met een fikse uitdaging, het sneeuwde en ook niet een klein beetje maar code rood. Heel Nederland lag plat maar ik stond op het veld met 6 lagen kleding mijn oefeningen te doen. (het was dan ook gelijk de laatste les van die dag, want `s avonds kon er niet meer getraind worden buiten). Ik voelde me kei trots en voldaan toen we klaar waren en ik als beloning die week ook nog een 1,5 kg was afgevallen. Nooit in mijn leven had ik gedacht dat ik in de sneeuw zou gaan sporten en het ook leuk zou vinden! Een half jaar geleden had ik je nog voor gek verklaard als je zou zeggen dat ik dit ging doen, maar zo zie je maar  een mens kan gekke sprongen maken als hij iets heel graag wil. Tekst gaat verder na de video.

Fase 2 houd voor mij ook in dat ik in overleg met Michael heb besloten om mijn oefeningen te verzwaren dmv het gebruik van extra gewichten. Ik gaf aan dat ik na de training geen spierpijn meer heb en ook vaak dacht; zijn we nu al klaar? Nou dat heb ik geweten de gewichten van 10 kg vliegen me om de oren en de spierpijn is volledig terug (kan bijna niet normaal meer gaan zitten), maar het geeft me wel het gevoel dat ik weer iets gedaan heb.

Verder ga ik na de feestdagen eindelijk voorzichtig aan mijn doel van het hardlopen werken door eerst goed te gaan kijken naar de techniek en als ik die onder de knie heb naar het echte trainen van mijn conditie.

Lieve mensen, super bedankt voor jullie lieve motiverende woorden die ik krijg (ook van wildvreemden) en mocht je dit lezen en denken dit wil ik ook, geef je dan op via deze link voor de tweede helft van de Afvalrace want je leven veranderd op een manier die je nooit voor mogelijk hebt gehouden.

Veel liefs en sportieve groetjes,

Annemarie

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen? Stop met stoppen en schrijf je nu in voor de Tweede Helft van De Afvalrace Oosterhout. Op 20 december is er een ‘live event’ in Oosterhout ingepland. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht dus niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven! KLIK HIER om je direct in te schrijven.

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen