Afvalracer Marieke: “Ik ga gewoon GENIETEN van de Kerstdagen!”

Foto: Marieke van de Afvalrace
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Marieke. 
Voor ik aan deze blog begin wil ik jullie eerst hele fijn kerst dagen wensen!

Voorbereiden op de kerstdagen

Onze kerst staat altijd in het teken van veel en lekker eten. Kerstavond bij mijn schoonfamilie, Eerste Kerstdag is het bij mijn eigen familie te doen en Tweede Kerstdag is het maar net wat op ons pad komt. Maarten werkt in een restaurant dus die zie ik alleen kerst avond rest van de dagen werkt hij. Dit jaar voelt kerst wel ander, waar je voorheen at wat je wilde moeten we er nu wel heel erg op letten. Doordat wij elke avond bij iemand anders eten is dat nu heel moeilijk en vind ik het spannend. Wat krijgen we te eten? Ga ik wel afvallen? Kom ik niet aan? Deze vragen spoken al heel de week door mijn hoofd. Maar Eric zei afgelopen donderdag GENIET er gewoon van. Tuurlijk moet je wel uitkijken met wat je eet maar geniet vooral dus dat ga ik ook zeker doen!

Hardloop doel

Een nieuw doel en jawel een hardloop doel 21 januari 5 kilometer hardlopen.
Afgelopen dinsdag derde hardloop training 3,7 kilometer gelopen.
Iets om trots op te zijn vind ik zelf.

Kerstchallenge

24 december begint de Kerstchallenge: 7 dagen sporten om zo ondanks de kerst toch in conditie te blijven. Elke dag soms twee keer per dag sporten lekkere gezonde kerst tussendoortjes. Ondanks ons drukke eet schema kom ik de kerst wel door. Tijdens de Kerstchallenge zal ik jullie elke dag laten zien via mijn Facebook wat de challenge van de dag is. Tot volgende week!!!

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen? Stop met stoppen en schrijf je nu in voor de Tweede Helft van De Afvalrace Oosterhout. Op 3 januari is er een ‘live event’ in Oosterhout ingepland. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht dus niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven! KLIK HIER om je direct in te schrijven

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen