Afvalracer Marieke: “Moeite doen om een salade te krijgen die ook nog erg karig is!”

Foto: Marieke van de Afvalrace
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Marieke. 
Zo kerst zit er weer op echt een hele andere kerst dan die ik de afgelopen jaren heb gehad. De afgelopen jaren stonden altijd in het teken van veel eten veel drinken en vooral niet bewegen. Kerstavond zijn we bij de broer van Maarten gaan eten. Ik heb gewoon mee gegeten maar wel met mate. We mochten zelf opscheppen dus alle sauzen heb ik laten staan en in plaats van een bord vol aardappels heb ik er maar twee kleintjes gepakt.

Eerste Kerstdag

Eerste kerstdag zijn we bij mijn broertje gaan eten carpaccio vooraf vissoepje als tussen gerecht en rijst met wat stoofvlees als hoofd. Het toetje heb ik gemaakt na aanleiding van de Kerstchallenge menu suggesties. Ik heb een heerlijke pannenkoek van banaan en amandelmeel gemaakt met een chocolade mousse van avocado en cacao. Echt een aanrader!!!!

Tweede Kerstdag

Tweede kerstdag zijn we naar de Beekse Bergen geweest. Superdagje. erg koud maar ontzettend gezellig. Nu ik heel goed op mijn eten let zie je ook hoeveel ongezonde dingen er verkocht worden. En dat het erg lastig is om een salade te krijgen. En als die dan vervolgens gemaakt wordt is hij ontzettend karig en erg duur!

Kerstchallenge

Heerlijk die Kerstchallenge! Al moet ik wel zeggen dat ik me niet aan het schema gehouden heb. Ik heb er soms wel mijn eigen draai aan gegeven maar heb wel elke dag gesport en dat was heerlijk. Eerste kerstdag ben ik samen met Joris gaan hard lopen om half negen s morgens. Niemand op straat HEERLIJK!!!!

2018!!!!

Ik had nooit kunnen dromen dat 2017 zo’n mooi jaar ging worden. Eerst ons cadeautje Faas die geboren is daarna uitgekozen worden om mee te mogen doen aan de Afvalrace Oosterhout. Veel positieve verandering, keuzes durven maken, voor me zelf kiezen…2017 kan niet meer kapot! We gaan in 2018 op de zelfde tour verder. Nog meer afvallen, nog fitter voelen en nog meer genieten.
Volgende week gelukkig weer sporten bij Enforce en is er weer een weegmoment.
Fijne jaarwisseling en tot volgende week!!!

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen? Stop met stoppen en schrijf je nu in voor de Tweede Helft van De Afvalrace Oosterhout. Op 3 januari is er een ‘live event’ in Oosterhout ingepland. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht dus niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven! KLIK HIER om je direct in te schrijven

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen