Afvalracer Annemarie: “Vanavond maar 1 oliebol en 1 appelbeignet”

Dagmar en Annemarie
Dagmar en Annemarie
Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie. 

Zo lieve mensen de kerst zit er weer op voor dit jaar. Nu nog de laatste horde nemen; Oud en Nieuw en dan zijn er tot de pasen geen gekke extra verleidingen meer. Behalve dan voor de carnavalvierders onder ons.

Eerste Kerstdag

Een heerlijke dag samen met mijn gezinnetje, eerst fijn uitgeslapen, daarna samen met mijn zoon de Kerstchallenge van Enforce op Facebook gedaan en `s avonds met ons viertjes ge-gourmet. Het voordeel van gourmetten is natuurlijk dat je zelf kan kiezen wat je eet en de garnering van tomaatjes en paprika doen het altijd goed. Normaal gesproken kan ik behoorlijk eten, stokbroodjes, sauzen, veel vlees. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik na twee pannetjes kipfilet en een paar stukjes stokbrood (zonder saus) mijn genoegen had. Zelfs mijn toetje waar ik echt naar uitgekeken had kreeg ik niet op. Zou je maag dan echt krimpen als je anders gaat eten?

Tweede Kerstdag

Wat een fijne en gezellige dag was dat. Naar mijn ouders waar ook mijn broer(tje) met zijn vrouw was en spelletjes doen. Natuurlijk kwam er weer zat lekkers op tafel maar we hadden van te voren afgesproken dat ze me niks zouden aanbieden en als ik toch iets wilde dat ik het dan zou pakken. Scheelde voor mij weer iedere keer nee zeggen en als ik iets pakte was het weloverwogen. Ben alleen overstag gegaan voor een heel klein stukje kerstkrans en een kleine bonbon (puur). `s avonds eten we al jaren het zelfde tijdens de kerst dus ook daar geen verrassingen meer, kortom het ging super en ook daar at ik weer minder dan ooit.

Derde Kerstdag

Woensdag na de kerst ben ik samen met Dagmar gaan trainen en geloof me die kan er wat van. Was heel fijn om te doen en ook weer veel van geleerd, we hadden afgesproken met ongeveer 8 meiden maar uiteindelijk stonden we er met zijn tweeën.

Oud & Nieuw

Voor mij komt nu alleen de laatste horde nog en dat is oud en nieuw, want mijn hemel wat ben ik dol op oliebollen en appelbeignets, ik heb me voorgenomen dat ik er van ieder 1 mag (en nee dan bedoel ik niet zoals in voorgaande jaren 1 verpakking van ieder maar 1 stuk)!

Lieve mensen vanuit mijn blog, een hele fijne jaarwisseling gewenst en wie er nu denkt bij zichzelf, ik wil dit ook, schrijf je in via de onderstaande link en ga ervoor, want de enige die een verschil kan maken in je leven ben jezelf.

Veel liefs, Annemarie

Ben jij al jaren in gevecht met je gewicht? Heb je ieder dieet al geprobeerd? Heb je je misschien zelfs al eerder ingeschreven voor De Afvalrace maar ben je er, om wat voor reden dan ook, toch niet aan begonnen? Stop met stoppen en schrijf je nu in voor de Tweede Helft van De Afvalrace Oosterhout. Op 3 januari is er een ‘live event’ in Oosterhout ingepland. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt een intakegesprek met één van de personal trainers. Wacht dus niet langer en zet vandaag de stap naar jouw nieuwe leven! KLIK HIER om je direct in te schrijven.

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen