Afvalracer Marieke: “Lekker gegeten en toch 2 kilo eraf!”

Foto: Marieke van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Marieke. 

 

Nieuw jaar, nieuwe blog en nieuwe doelen

De beste wensen voor 2018 dat al jullie doelen en wensen uit mogen komen.

 

Overleefd!!!

Kerst en oud & nieuw heb ik qua kilo’s ontzettend goed overleefd. Bijna twee kilo eraf en toch heerlijk gegeten, het kan dus toch!!!! Ook van een lekker wijntje en een bubbeltje heb ik heerlijk genoten natuurlijk wel met mate.

 

Heerlijk sporten

2 januari was de vakantie weer voorbij bij Enforce. De trainingen begonnen weer en dat heb ik geweten hahaha. Dinsdag na een heerlijk dagje Antwerpen was ik om 20.30 aan de beurt bij Mandy. Enforce fit niveau 2 dat was erg pittig maar voelde ook weer ontzettend goed. Woensdag ochtend half uurtje bikkelen bij Micheal en donderdag ochtend PT bij Eric / Micheal. Normaal is de PT met een groepje van 4 maar deze keer was ik maar alleen. Dus dat was echt ontzettend pittig maar wel heerlijk om zo de eerste week van het nieuwe jaar te starten.

 

Nieuwe doelen voor 2018……Hardlopen en afvallen

Qua afvallen zijn we ongeveer op de helft qua hardlopen zit ik bijna op de vijf kilometer. Nog wel met wat rust momenten maar het begin is er. Net als afgelopen jaar zijn al jullie complimentjes op straat op Facebook via de app of telefoon uiteraard nog steeds van harte welkom. Het is zo onwijs fijn om dat allemaal te horen. Een bevestiging dat het echt goed gaat en dat je het echt goed ziet.

Tot de volgende blog!!!

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen