Afvalracer Annemarie: “Ik heb een nieuwe verslaving ontwikkeld…”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie. 

HAPPY NEW YEAR

En wat begin ik dit jaar goed! De kerstdagen gingen prima en door een zin in Claudia`s vorige blog is er bij mij een knop omgegaan. Was ik eerst nog bang dat ik me na dit soort dagen niet kon herpakken weet ik nu dat ik het gewoon kan. Met mijn verjaardag had ik een kleding bon gekregen van mijn collega`s met de vraag om aub iets nieuws te gaan halen omdat mijn kleding gewoon te groot word. Dus ik ga naar MS mode (want alleen daar pas ik in de kleding), zegt de verkoopster tegen me: “Maatje 42 denk ik?? “. Ik kon d`r wel zoenen! Dus ik hijs me in een leuk jurkje kijkt ze me even indringend aan en zegt ineens: “Hé, ik ken jou! Ik lees je blog altijd op oosterhout.nieuws.nl. Jij hebt de Afvalrace gewonnen!” Het blijft toch een vreemde gewaarwording dat wildvreemden mijn blogs lezen en me dan vervolgens herkennen en me er op aan spreken.

Nieuwe verslaving

Ik heb overigens wel een hele nieuwe verslaving ontwikkeld. Of eigenlijk 2: sporten en shoppen. Had me een half jaar geleden verteld dat ik met veel plezier een workout doe dan had ik je voor gek verklaard. Afgelopen woensdag heb ik zelfs 2 keer meegedaan met een training en ik vond het gewoon echt heerlijk. En dan is toch echt de allermooiste beloning dat ik me eindelijk voor het eerst van mijn leven fit voel en niet meer voortdurend moe. Ook mijn eeuwige hoofdpijn is weg en mijn huid is nog nooit zo vrij geweest van puistjes en oneffenheden. Kortom een echt win win situatie.

Weegresultaat na de feestdagen

Oud en nieuw ging eigenlijk ook gewoon heel goed. Ik had mini oliebollen voor mezelf gevonden en kon dus toch gewoon lekker meesmullen, aangezien 1 bolletje gelijk stond aan een ¼ gewone oliebol. Wel mocht ik van mezelf een appelbeignet, maar eigenlijk vond ik die toch echt minder lekker dan voorgaande jaren. Wat mijn weegresultaten zijn na de feestdagen moet ik nog ontdekken want ik heb aankomende maandag pas weer mijn eerste PT training van dit jaar dus dat blijft nog even een verrassing. Ik maak me er geen zorgen over want ik voel aan alles dat het heel goed met me gaat en voor mij is dat nog altijd veel belangrijker dat wat de weegschaal zegt. Dat is maar een getal en ik ben een mens en voel me super!

Lieve mensen, nogmaals een heel gelukkig, sportief en mede daardoor een gezond 2018!!

Tot volgende week, Annemarie

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen