Afvalracer Marieke: “Ik vind het spannend om buiten de deur te gaan eten”

Marieke met haar PT Eric
Marieke met haar PT Eric
Foto: Marieke van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Marieke.

Nieuwe week nieuwe blog

Deze week een aantal keer buiten de deur gegeten.En heel stom maar dat blijft toch spannend vind ik. Maar het is allemaal super goed gelukt. Afgelopen zondag hadden we een familie nieuwjaarsetentje in Driebergen. De tante van Maarten had heerlijk gekookt. En gelukkig mochten we zelf opscheppen. Ik merk dat ik dat ontzettend fijn vind. Op deze manier kun je toch mee eten maar wel met maten en met zo min mogelijke vetten etc. En ik kan je verklappen het was echt ontzettend lekker…!! De kinderen vinden het ontzettend lekker om Chinees te eten. Vaak is dat erg vet en met heel veel koolhydraten. Dus zijn wij daar gaan eten. Ze hebben er een lopend buffet zodat ik daar eigenlijk alleen maar lekker gezonde dingen kon pakken zoals salades sushi, vis, mmmh heerlijk.

Tips van mijn coach Eric

  • Geen tijd……
  • Geen motivatie…….
  • Geen zin……
  • Ik ben niet goed in sporten……

Allemaal smoesjes die nooit gaan leiden tot een gezond en fit resultaat. Zoals Eric ook vertelt in zijn de vlog kregen wij twee dagen voor de start van de afvalrace te horen jullie zijn het geworden en over twee dagen beginnen jullie. Oké en nu…… 1000000 stemmetje in je hoofd die allemaal al een reden bedenken om niet te gaan en allerlei beren op de weg zien. Maar zoals je ziet gewoon DOEN!!!! En dan is er 100% zeker resultaat. Ook is het belangrijk om je omgeving in te lichten. Ik ga starten met de Afvalrace / sporten en dit kan ik niet alleen. Iedereen zal dan snappen als je een stap avondje, etentje overslaat. Op deze manier leer je ook je echte vrienden kennen.

Bedankt voor het lezen van mijn blog en het bekijken van Eric zijn vlog.

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen