Afvalracer Annemarie: “Ik was het helemaal kwijt, wat voelde ik me rot”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie. 

Motivatie

Ik was het helemaal kwijt, wat voelde ik me rot. Ik heb het de afgelopen 2 weken heel zwaar gehad om me aan de regels te houden. Het sporten heb ik wel gewoon gedaan en vond ik heerlijk, het gevecht met het eten stak onverwachts de kop op. En een gevecht was het!

Ouderwetse eetbuien (incl. het schuldgevoel) kwamen voorbij en mijn reptielenbrein stond in overdrive. Gelukkig kon ik het er met Michael en Wendy over hebben en Wendy adviseerde me om een moodboard te maken om mezelf te herinneren waarom ik dit doe. Ze vertelden me ook dat deze periodes er ook bij horen en dat het belangrijk is om me niet  schuldig te voelen maar om het te accepteren en gewoon weer verder te gaan met waar ik mee bezig ben. Het is tenslotte 1 moment en op een heel leven is dat natuurlijk niks.

In mijn hoofd was het een chaos en daarbij kreeg ik ook nog eens de beruchte buikgriep. Mijn god het enige wat ik nog kon was op bed liggen en slapen (en natuurlijk de tripjes naar de wc). Het op bed liggen heeft me wel goed gedaan want toen ik weer beter was, had ik ook spontaan mijn motivatie weer terug. (ik zie het ziek zijn dan ook maar als een manier om tot bezinning te komen)

Dus lieve mensen, Anne 2.0 is er weer en gaat knallen deze laatste paar maanden.

Tot volgende week, Annemarie

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen