Afvalracer Annemarie: “Alsof ze je ziel kietelen!”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Annemarie. 

Wow, het is alweer het eind van fase 2.

Mijn hemel wat gaat het snel. Deze week heb ik niet kunnen sporten en dat valt me zwaar, ik wist niet dat ik het zo zou missen. Vorige week zondag was ik door mijn rug gegaan en deze week kreeg ik bij de fysio voor het eerst dry needling. Alsof ze aan je ziel kietelen, mijn hemel wat een raar gevoel is dat zeg. De fysio is ook degene die adviseerde om 1 week niet te sporten zodat de behandeling goed zou aanslaan. Gelukkig is dat ook zo maar ik mis het wel.

Het is voor mij dan ook nu heel duidelijk dat sporten echt een onderdeel van mijn leven is geworden en dat ik het mis als het niet kan/mag. Vanaf volgende week gaan we de laatste fase in en ik moet echt nog wel heel wat kilo`s afvallen wil ik mijn doel gaan halen. (ben al wel een heel eind op weg hoor).

Bijna al mijn mede afvallers gaan uitgebreid carnaval vieren maar gelukkig heb ik die valkuil niet aangezien wij geen carnaval vieren. Ik heb wel gezellig vakantie samen met de kinderen en we gaan er een leuke week van maken met elkaar.

Fijne carnaval allemaal en voor hen die het niet vieren een hele fijne vakantie,

Veel liefs, Annemarie

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen