Afvalracer Marieke: “Gas erop en door…!”

Foto: Marieke van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Marieke.

Hallo allemaal……….
Een nieuwe week een nieuwe blog. Dit keer ook met een vlog. In de vlog een stukje van de PT op donderdag ochtend. Een aantal weken geleden zetten ik ook een vlog online dit filmpje heb ik gisteren even terug gekeken jeetje wat een verschil niet alleen sportief gezien maar voornamelijk lichamelijk hahaha.

Carnaval 2018

Sins woensdag al bezig met carnaval repeteren bingo carnaval op school enzovoort enzovoort enzovoort… Al met al een ontzettend drukke planning. Maar we gaan er voor gas er op en door. Niet alleen maar feesten natuurlijk ook blijven we sporten.  Dus mocht je nog zin hebben om maandag mee te gaan zwemmen of dinsdag mee te gaan hardlopen ik hoor het graag!!!!

Deze week een iets korte blog maar volgende week mijn familie en vrienden aan het woord.
Ontzettend veel plezier met carnaval en geniet met (je) maten!!!!!

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen