Afvalracer Annemarie: “Teruggefloten door mijn personal trainer…”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Annemarie. 

Nieuwe week en dus ook een nieuwe vlog/blog

Afgelopen week heb ik nog niet kunnen sporten ivm mijn rug maar vanaf komende week ga ik er weer tegenaan. Afgelopen maandag ook door Michael teruggefloten, ik dacht namelijk dat ik het zelf wel kon met mijn voeding en noteerde niet meer wat ik at en dronk.  Dit bleek niet zo`n goede zet te zijn want ongemerkt was ik toch weer meer gaan eten dan de bedoeling was en nog belangrijker ik was minder gaan drinken. Ik heb dus nu een app op mijn telefoon gezet die me er ieder uur aan helpt herinneren dat ik iets moet drinken en dat valt eigenlijk best goed te doen.

Om toch aan mijn beweging te komen ben ik veel aan het lopen. Zo loop ik heen en weer naar mijn werk (incl. omweg), en doe ik goed mijn best om aan de 10.000 stappen per dag te komen. Vorige week heb ik ook een moodboard gemaakt waarmee ik mezelf kan helpen herinneren waarom ik dit doe en wat ik ermee wil bereiken en iedere keer dat ik nu in de keuken kom is dat het eerste dat ik zie en zo help ik mezelf om gefocust te blijven.

Fijne carnaval allemaal en volgende week geen blog van mij maar van familie.

  • Doe mee met onze Afvalracers tijdens de Afvalrace Family Bootcamp!

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen