Moeder Afvalracer Annemarie: “Eindelijk wordt zij gezien en ziet zij zichzelf!”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog over Annemarie, geschreven door een trotse moeder.

Aan mij de eer om deze week een blog te schrijven over mijn dochter Annemarie Pekergin. Winnares van de Afvalrace Oosterhout 2017/2018. Een mooiere prijs zou ondenkbaar zijn, eindelijk krijgt Anne hulp bij de eeuwigdurende strijd om haar gewichtsvermindering en verandering van levensstijl. Onder andere het inzien van het belang van bewegen en inzicht in het stress-eten. Dit alles ondersteund door haar personal trainer Michael.

8 oktober 2017 gestart. Eerst euforie, vervolgens alle mogelijke gemoedstoestanden die een mens kan hebben. Kortom…..Anne komt zichzelf op alle vlakken tegen. Gelukkig is Anne gezegend met een opgewekt karakter en vol goede moed gaat zij er steeds weer voor de volle 100% voor. Petje af…..ook bij tegenslag ( fysiek zowel als mentaal ) weet zij de draad weer op te pakken, mede door de liefdevolle, soms strenge begeleiding van Michael. De sfeer waarin dit alles plaats vindt, is goed en veilig..
3x per week sporten bij Enforce. Nu even kalmer aan, door een rugblessure. Anne compenseert dit door extra veel te lopen en geloof mij, haar tempo is hoog, ik kan haar niet bijhouden. Zij had het advies gekregen een mood-board te maken. Nu ziet zij iedere keer als zij in de keuken bezig is, hoe zij het beste haar doelen kan bereiken.
Nog maar 7 weken te gaan, deze gedachte is benauwend voor haar. Op haar mobiel heeft zij een app geïnstalleerd, die de dagen tot 6 april aftelt. Kortom, wij hebben een andere dochter gekregen. Haar man Murat vond een andere vrouw en de kinderen Nur en Ali een andere moeder. Anne heeft veel meer energie en minder hoofdpijn!!! Als moeder vertaal ik het als: Door haar ervaringen in de Afvalrace heeft zij een positiever zelfbeeld gekregen. Is gelukkiger met haar lichaam. Zij wordt positief gevoed door alle blijken van medeleven. ZIJ WORDT GEZIEN EN ZIET ZICHZELF. De cursus is een verrijking voor haar en dat straalt zij uit naar haar omgeving.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen