Afvalracer Annemarie: “Roerbakgroenten in plaats van frietjes”

Foto: Annemarie van de Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Annemarie.

Oh hemel, deze week moesten we eigenlijk een vlog maken met daarin een training en zoals te verwachten kwam ik daar natuurlijk pas op vrijdagochtend achter omdat Eric het tegen me zei. Ik heb me in allerlei bochten gewrongen om het voor elkaar te krijgen, verschillende keren filmpjes opgenomen geprobeerd om te bewerken en zelfs Marieke heeft een poging voor me gedaan. Helaas is het me niet gelukt, niet omdat ik het niet wil maar omdat het iedere keer mislukte om het filmpje te bewerken en het dan iedere keer weer per ongeluk verwijderde.

In ieder geval heb ik wel vaker getraind dit weekend dan normaal maar volgende week beloof ik jullie een mooi trainingsfilmpje met oefeningen die jullie thuis kunnen doen. Afgelopen week ging het eigenlijk heel goed met me, veel gedaan en ook de verjaardag van mijn dochter goed doorstaan door ipv frietjes voor roerbak groente te kiezen. Ook heb ik een aantal keer smoothies gemaakt om tussendoor te nemen en een enkele keer te vervangen voor mijn lunch. Ik probeer nu nog beter mijn best te doen omdat ik op 6 april tijdens de finale avond toch echt boven de 20 kilo kwijt wil zijn. Je komt toch ook kijken hoeveel ik en de andere Afvalracers zijn afgevallen?

Hopelijk zie ik je daar en volgende week de beloofde workout. Enne, hieronder nog mijn vlog!

Fijn weekend, Annemarie

  • KLIK HIER om gratis tickets te bestellen voor de Finale van de Afvalrace

Annemarie wordt begeleid door Michael van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen