Afvalracer Marieke: “Ik ga meedoen met de Drunense Duinen Loop!”

Annemarie, Claudia en Marieke
Annemarie, Claudia en Marieke
Foto: Afvalrace

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog en vlog van Marieke.

Nog drie weken en dan zit het erop. ZesĀ oktober startte de Afvalrace en 6 april is al weer de finaledag. Het enige wat we weten is dat we vanaf elf uur s morgens klaar moeten staan de rest is een verrassing. Voor iedereen die nog geen gratis kaartjes heeft bestelt doe dat snel en ontmoet Marieke 2.0.

Verrassing

Donderdag kregen we vanuit de Afvalrace een ontzettend toffe verrassing. Claudia, Annemarie en ik kregen van Naron Lingerie in Breda een ontzettend mooi lingerie setje aangeboden. Heerlijk een middagje uit mijn comfortzone maar het afgelopen half jaar is dat al vaker gebeurt en merk dat ik daar alleen maar sterker door wordt en me beter bij begint te voelen. Nogmaals onwijs bedankt Naron…!!!

Hardlopen

Aanstaande zondag is het zo ver: ik ga mee lopen aan de Drunens Duinen Loop. Ik heb echt tot het laatste moment gewacht met opgeven. Vind het ontzettend spannend maar ik kan het dus komt goed.

Ik laat jullie in mijn volgende blog weten hoe het is gegaan maar je mag me natuurlijk ook komen aanmoedigen.

Tot de volgende blog!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen