Afvalracer Marieke: “Ik wilde graag stamceldonor worden”

Foto: Marieke van de Afvalrace

Nog een week te gaan voor onze kandidaten van de Afvalrace Oosterhout. Zij hebben er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan gedaan om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwe blog van Marieke.

Nog 1 week en dan zit de Afvalrace er weer op. Een half jaar lang kei en kei hard gewerkt om 6 april Marieke 2.0 te presenteren aan jullie. Een aantal doelen heb ik samen met Eric destijds gemaakt. Afvallen was mijn hoofd doel hoeveel er af is vertel ik jullie volgende week!!!!

Hardlopen 5 kilometer check dat kan ik dat is me gelukt. En ook wilde ik graag stamcel donor worden helaas was dat geen optie met mijn huidige gewicht. Maar ook dat doel kan ik afvinken ik heb me van de week aangemeld als stamcel donor. En dat voelt ontzettend fijn.

Tijdens de Afvalrace heb ik op verschillende manieren aan me zelf gewerkt. Verandering van voeding, ik eet veel gezonder en ook eet ik constanter geen gesnaai meer tussen door. Ook ben ik veel meer bewuster van wat en hoeveel ik eet. Je hebt heel veel dingen niet eens nodig.

Veel meer sporten is ook een van de dingen die veranderd is. Vroeger was het na een dag werken vlug de kids op bed zodat ik op de bank kon gaan zitten maar nu ben ik een fitte vrouw die ontzettend veel energie heeft en het liefst heel de dag achter haar kinderen aan rent.

Ook mijn innerlijke ik hebben we door middel van de coachings gesprekken even flink op z’n kop gezet. Erg confronterend vaak maar ook goed om eens naar jezelf te kijken en eens echt te kijken wat er zich afspeelt en niet alleen de buitenkant die iedereen altijd ziet.

Volgende week geen blog of vlog op oosterhout.nieuws.nl wel ga ik proberen om tijdens de finale avond een live vlog op Facebook te maken zodat ook iedereen die er helaas niet bij kan zijn mij wel kan zien shinen!!!!!

Bedankt voor het lezen van mijn bijna laatste blog. Tot vrijdagavond!

Groetjes Marieke

Marieke wordt begeleid door Eric de Jong van ENFORCE.
De Afvalrace Oosterhout wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal
 sportieve partners.
Volg ook de Afvalrace via Facebook en nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen