Afvalracer Chantal: “Kerst is ook om te genieten!”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de twaalfde blog van Afvalracer Chantal.

Terugblikken op 2018

Dit is mijn laatste blog van dit jaar, nog drie dagen en dan is het jaar weer voorbij. Natuurlijk is dit ook een uitgelezen moment om terug te blikken op 2018. Het is een beetje cliché en volgens mij denk ik dit elk jaar, maar wat is het een bijzonder jaar geweest! Bijna 3 maanden geleden ben ik begonnen met een strijd tegen kilo’s een strijd tegen mijzelf. Allebei heel erg eng en buiten mijn comfortzone, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk. En nog wel het belangrijkste: een nieuwe baan.

Kerstmis 2018

Kerstavond hebben wij bij de ouders van Roy doorgebracht met een heerlijke koffietafel, ik heb gewoon meegegeten, maar wel met mate. ik heb de juiste keuzes gemaakt. Broodje met steak tartaar, rucola sla en een lichte dressing. Wat kan je toch ineens intens genieten van dingen die je al in tijden niet op hebt! Later op de avond heb ik thuis nog een work-out gedaan. Enforce is deze week gesloten maar ik sport gewoon door.

Eerste Kerstdag in Limburg

Eerst Kerstdag begon met een kerstontbijt voor mij dat bestond dit uit een bakje magere kwark met vers rood fruit zoals bramen en bosbessen met een handjevol muesli. ’s Middags zijn we doorgereden naar mijn vader in Sittard waar wij kerst samen vierden met mijn broer, zus, oma en aanhang. Ik heb deze dag precies aan mijn eetschema gehouden. Geen kerstkoekje, bonbon of andere lekkernijen heb ik op.

Tweede Kerstdag naar Toverland

Tweede Kerstdag zijn we naar attractiepark Toverland gegaan. En jawel hoor, mijn stukjes fruit en eigen gesmeerde boterhammen gingen mee de tas in en deze heb ik ook netjes opgegeten. In de avond hebben we gegourmet. Met stukjes mager vlees, veel groentes, salades, en stokbrood met hier en daar een beetje kruidenboter. Kerst is ook om te genieten en dus heb ik een toetje genomen en een borreltje als afsluiter na een flinke wandeling.

Genoten

Kortom, de Kerstdagen zijn weer voorbij. En ik heb genoten van het eten maar vooral van de gezelligheid en mooie herinneringen die gemaakt zijn. Voor nu wens ik jullie allemaal alvast een heel mooi, gelukkig en gezond 2019! Tot volgend jaar!
Liefs, Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
39028
Afvalracer Chantal: "Kerst is ook om te genieten!"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181229/afvalracer-chantal-kerst-is-ook-om-te-genieten/
2018-12-29T06:30:35+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/28081026/Chantal2.jpg
Afvalrace, Nieuws