Afvalracer Kimberly: “Niet superstreng, wel opgelet met Kerst”

Foto: Afvalracer Kimberly

Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de twaalfde blog van Afvalracer Kimberly.

Het zit er weer op!

Kerst, het zit er helaas alweer op. Dit zijn zulke leuke en gezellige dagen. Al is het voor de kinderen wel weer goed dat de Kerstman terug is naar de Noordpool, zijn voor hun wel slopende dagen. Al hebben ze het super goed gedaan tot in de late avond uurtjes.

Niet superstreng

Zoals ik in mijn vorige blog al aangaf, “ik zou niet superstreng zijn voor mezelf deze dagen”. En dat heb ik ook niet gedaan. Ik heb echt genoten met mijn gezin en familie. Naar deze dagen kijken we altijd uit en ik had geen zin om tegen iedereen te zeggen “ik mag dit niet en dat niet”. Had ik gewoon geen zin in. Ik wilde genieten en niet telkens hoeven te “zeuren”.

Wel opgelet

Tuurlijk heb ik echt wel op gelet met wat ik allemaal naar binnen at. Maar ik zal heel eerlijk zijn: niet alles was verantwoord. Als ik kijk naar alle andere jaren heb ik het aardig goed gedaan. En daar gaat het tenslotte allemaal om. Verantwoord en bewust eten. Vanaf donderdag heb ik gewoon de draad weer opgepakt. Zo zal ik het na de periode van de Afvalrace Oosterhout ook moeten doen. Altijd heel streng zijn en nooit eens zondigen is niks voor mij. Ik wil nog steeds blijven genieten van het leven, maar dan met mate en bewust.

Oud en Nieuw

Overdag verkoop ik oliebollen in de oliebollenkraam bij Groenrijk in Oosterhout samen met mijn mama en broertje. En nee, hier zal ik niet snoepen. En dat is niet zo moeilijk aangezien ik niet van oliebollen houd, haha. ’s Avonds hebben we met vrienden afgesproken, zoals wij elk jaar doen. Wat we hier eten weet ik nog niet. Daar zijn we nog niet over uit. Qua drinken zal het water, thee of cola light zijnNog een gezellig avondje met vrienden voor de boeg en dan is het alweer 2019! Wat vliegt de tijd zeg! Op naar een sportieve en liefdevolle 2019!

Voor iedereen alvast een fijne jaarwisseling. Geniet van je gezin, familie en/of vrienden. Wij sluiten 2018 weer knallend af!

Liefs, Kimberly

Reacties

article
39031
Afvalracer Kimberly: "Niet superstreng, wel opgelet met Kerst"
Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20181230/afvalracer-kimberly-niet-superstreng-wel-opgelet-met-kerst/
2018-12-30T06:30:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/28082007/Kimberly3.jpg
Afvalrace, Nieuws