Run yourself to success: opstartmaand hardlopen met gratis masterclass

Foto: Enforce

Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en echte toewijding met hardlopen. Als het een avond slecht weer is of je hebt een drukke dag gehad, stel je je training uit. Voor je het weet sla je je training over en ben je compleet uitgecheckt. Het resultaat blijft uit en voor je het weet ben je weer in dezelfde cirkel.

Opstartmaand

Ook is deze koude periode voor jou wellicht een goed excuus om je training uit te stellen en heb je eigenlijk wel goede voornemens voor 2019. Maar zolang het slechts een goed voornemen is om echt iets te gaan doen heb je er nog steeds niks aan. Tijd dus voor actie, om jou uit te nodigen voor de masterclass en opstapmaand van Enforce Run!

Zo gaat het zeker lukken!

In deze masterclass maak je kennis met de Enforce trainingsopbouw en leer je drie belangrijke elementen van het hardlopen om te zorgen dat jou dit gaat lukken!

  1. Hoe je met de juiste houding en techniek blessures kunt voorkomen.
  2. Hoe je op de juiste manier kunt opbouwen richting een “wedstrijdloop” en je ontvangt tevens een effectief trainingsschema.
  3. Hoe hardlopen in een groep je extra kan motiveren je doel met veel plezier echt te bereiken.

De Enforce mastertrainer Running zal de gratis kennismakingsmasterclass verzorgen. Daarnaast kun je na deze avond direct instappen in de nieuwe hardloopgroep. Let op! Hiervoor zijn slechts 8 unieke plaatsen beschikbaar!

Gratis masterclass

Op 18 januari organiseert Enforce een gratis masterclass i.s.m. Sport 2000 Oosterhout. Aanvang is 18:00 uur en er wordt gewerkt in 2 groepen:

  • Van 0 naar 5 km (starters)
  • Van 5 naar km en verder (gevorderd)

Ook zijn er deze avond speciale kortingen voor hardlopers bij Sport 2000. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan nu aan voor een coachgesprek of de masterclass.

  • KLIK HIER voor een coachingsgesprek of om je op te geven voor de masterclass

Reacties

article
39160
Run yourself to success: opstartmaand hardlopen met gratis masterclass
Beginnen met hardlopen heb je vast al eens geprobeerd. Je begint fanatiek, zonder plan en
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190103/run-yourself-to-success-opstartmaand-hardlopen-met-gratis-masterclass/
2019-01-03T16:18:03+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/03161513/Rennen-Enforce.jpg
Afvalrace, Nieuws