Afvalracer Kimberly: “Oeps, dat is iets te veel…”

Foto: Afvalracer Kimberly

Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de dertiende blog van Afvalracer Kimberly.

Oeps, dat is iets te veel…

Allereerst de beste wensen voor 2019. Op naar een mooi, liefdevol, gezond en gelukkig 2019. Dat het een mooi jaar voor jullie mogen worden! Ik hoop dat jullie een mooi uiteinde hebben gehad. Ik in ieder geval! De dag heerlijk gewerkt bij mijn mama in de oliebollenkraam en daarna door naar vrienden om samen de laatste dag van het jaar te vieren.

Nog drie maanden om te knallen

En dan zitten de feestdagen zitten er weer op en de 1e week van januari 2019 ook alweer bijna. De tijd vliegt. Nog drie maanden om te knallen en te zorgen dat ik op mijn eindgewicht kom. Ik heb heerlijk genoten van alle feestdagen met mijn gezin, familie en vrienden! Ik heb zo genoten en nergens anders aan gedacht dat ik afgelopen maandag op de weegschaal ging staan en er 2,2 kilo bij is. K*T, balen, maar had het niet anders gedaan. Heb genoten van deze dagen en weet nu dat ik er weer kei hard tegen aan moet. En dat doen we ook. Deze week is iets minder gegaan. Ik heb niet getraind want ik was niet lekker. Ook niet met mijn eten bezig geweest. Vanaf nu de draad weer oppakken en knallen.

Ik heb een mooi vooruitzicht dit jaar dus we gaan ervoor!

Liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Reacties

article
39210
Afvalracer Kimberly: "Oeps, dat is iets te veel…"
Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190106/afvalracer-kimberly-oeps-dat-is-iets-te-veel/
2019-01-06T06:42:32+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/06064149/Kimberly1.jpg
Afvalrace, Nieuws