Afvalracer Chantal: “Vaker een pas op de plaats”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Chantal.

Ik ben er altijd!

Sinds 3,5 maand ben ik nu 4 tot 5 maal per week aan het sporten. Minimaal 4x per week een uurtje voor mij zelf. Even geen telefoon, even geen mensen die mij nodig hebben. Sporten doe ik buiten. Regen, wind, sneeuw… ik ben er altijd! Geen spiegels, geen muziek, geen mensen die je in de gaten houden. Persoonlijk vind ik dat veel fijner dan de sportschool.

Fitter lichaam

Door het vele sporten ben ik niet lichamelijk veel fitter, maar zeker ook mentaal. Natuurlijk is het soms zwaar en heb ik last van mijn pols, heup, hamstrings, of wat dan ook. Maar ook dat verdwijnt en er komt een sterker, fitter lichaam voor in de plaats.

Pas op de plaats

Wat ik verder qua gedragsverandering merk, is dat ik positiever in het leven sta. D aar bedoel ik mee dat ik minder zwart-wit denk. Dat ik makkelijker dingen los kan laten. Maar misschien wel het belangrijkste is dat ik vaker een pas op de plaats maak en achterom kijk naar de dingen die ik tot nu toe heb bereikt.

Normaal voedingspatroon

Mijn eetpatroon dat is een verschil van dag en nacht, van heel weinig (600 kcal) naar een normaal (1500 kcal) voedingspatroon, elke dag geniet ik hiervan, want wat is het heerlijk om na jaren weer brood, aardappels, rijst, pasta’s en heel af en toe een frietje te eten.

Al met al fijne veranderingen, veranderingen die ik doorzet om nog meer positiviteit en energie uit het leven te halen.
Tot volgende week,
Liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

'

Reacties

article
39667
Afvalracer Chantal: "Vaker een pas op de plaats"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190126/afvalracer-chantal-vaker-een-pas-op-de-plaats/
2019-01-26T06:30:49+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/25070410/Chantal4.jpg
Afvalrace, Nieuws