Afvalracer Kimberly: “Vanaf morgen er weer tegenaan”

Foto: Afvalracer Kimberly

Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Family Bootcamp

Vorige week zaterdag hebben we een Family Bootcamp gehad waarvoor iedereen zich mocht inschrijven om vervolgens 2 uurtjes met mij te sporten. Zo kon ik laten zien wat wij allemaal doen bij de trainingen bij Enforce. Bijna alle kandidaten van de Afvalrace waren erbij en iedereen had zijn of haar supporters meegenomen.

Veel aanhang mee

Het was een super gezellig en geslaagde ochtend. Het was de bedoeling die dag dat we een vijftal onderdelen hadden waarbij wij het tegen een andere team moesten opnemen. Maar ik had zoveel supporters meegenomen dat we mijn team door twee moesten delen. Supertrots natuurlijk dat ik zoveel aanhang had mee genomen welke graag een keer met me mee wilden trainen.

De ochtend

We begonnen rustig aan en eindigden bij de 2 zwaarste oefeningen. Mijn baas was ook nog even gekomen om te kijken hoe ik en mijn 4-tal collega’s het deden. Was leuk want hij heeft leuke foto’s kunnen maken! We eindigden de dag met een groepsfoto van alle kandidaten en trainers van de Afvalrace.

Vroeger nooit gedaan

Voor de Afvalrace had ik dit nooit gedaan, wat zeg ik, had ik dit nooit vol kunnen houden maar door de afgelopen 3,5 maand ben ik qua fitheid en geestelijk zoveel vooruit gegaan. Hiervoor had ik gezegd “nee ik doe hier niet aan mee”, “het is weekend”. Ik ben trots op wat ik me allemaal al heb bereikt. En dat niet alleen de kilo’s die ik afgelopen jaar ben kwijt geraakt maar ook hoe ik nu in het leven sta.

Blessure

En natuurlijk is het soms heel zwaar vooral met de blessure aan mijn knieën, waardoor ik afgelopen week ook niet heb kunnen trainen. Ik ben ze zo aan het belasten dat ik deze week voor mezelf even heb gezegd, even een stap terug, geef je knieën even rust en vanaf morgen gaan we er weer tegen aan. Ook qua eten is er ook heel veel veranderd. Ik ben er nu veel meer van bewust wat ik eet. Tuurlijk en dat is heel menselijk eet ik wel eens slecht maar als je het die dag dan bij 1 ding kan houden en vervolgens weer oppak is er niks aan de hand. En dit dan ook niet elke dag doen natuurlijk.

Nou ik geniet nog even van mijn laatste dagje rust. Vanaf morgen er weer tegen aan.
Fijne zondag nog allemaal, liefs Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

'

Reacties

article
39717
Afvalracer Kimberly: "Vanaf morgen er weer tegenaan"
Enkele maanden geleden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190127/afvalracer-kimberly-vanaf-morgen-er-weer-tegenaan/
2019-01-27T12:00:12+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/27115834/Afvalrace4.jpg
Afvalrace, Nieuws