Afvalracer Chantal: “Trots op resultaten uit de tweede fase!”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Chantal.

Fase 2 bijna ten einde

Na een vliegende start in fase 1 werd fase 2 toch wat lastiger. De kilo’s gaan er minder snel af dan ik hoopte en momenteel sta ik zelf stil qua gewicht. Dat doet soms toch wel iets met je motivatie. Maar ik heb steeds tegen mijzelf gezegd dat ik in mijzelf moet blijven geloven, volhouden en doorgaan.

Trots op het resultaat

Inmiddels heb ik de volgende resultaten bereikt en daar ben ik trots op. Vanaf september ben ik 18 kg afgevallen (waarvan 12 kg sinds de start van de Afvalrace) en ben ik 15 centimeter kwijtgeraakt van mijn buik en heupen. Ook op sportief gebied ben ik vooruit gegaan. De work-outs worden zwaarder door het toevoegen van gewichten en ik moet bekennen dat ik het leuk vindt om meer aan krachttraining te doen. Het is een mooie aanvulling op mijn trainingsschema want de kans op blessures is kleiner en je lichaam wordt strakker. Daarnaast stimuleert het je vetverbranding en tegelijkertijd verbetert het je houding waardoor je slanker lijkt! Ik zeg dus win-win situatie!

Nieuw doel

Enkele weken geleden zag ik op Facebook dat de 3e Urban Trail in Breda plaatsvindt op 24 maart. Omdat ik het hardlopen nog niet had opgepakt en dit wel een van mijn doelen was uit de tweede fase heb ik me ingeschreven. Ik kan er nu niet meer onderuit. Ben begonnen met trainen en… tadaa de eerste kilometertjes zitten weer in de benen. En dat voelt goed!

Conslusie

Eindconclusie voor fase 2: blijf in jezelf geloven! Er vinden continue veranderingen plaats in lichaam en geest. En daar ben ik heel dankbaar voor. Tot volgende week!

Liefs, Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

 

 

'

Reacties

article
39804
Afvalracer Chantal: "Trots op resultaten uit de tweede fase!"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190202/afvalracer-chantal-trots-op-resultaten-uit-de-tweede-fase/
2019-02-02T06:30:27+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/01073845/Chantal.jpg
Afvalrace, Nieuws