Afvalracer Kimberly: “Het werd me allemaal even te veel”

Foto: Afvalracer Kimberly

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Kimberly.

Fase 2 zit erop

En dan zit fase 2 er ook al weer op. Deze is zo snel voorbij gegaan. Komt omdat fase 1, 2 maanden alleen maar sporten was en toen was het allemaal nog gemakkelijk te doen. Nu zat er 1,5 week rust tussen door de feestdagen en ik ben 1,5 week ziek geweest met een blessure die enorm aanwezig is. Ik kan nu niet echt zeggen dat er nog veel meer is veranderd ten opzichte van de eerste 2 maanden.

Blessure, Afvalrace en privé

Deze fase ben ik helaas dan ook maar 3 kilo afgevallen wat voor mij echt veel te weinig is. Maar heb zo’n moeite gehad om naar de feestdagen alles weer op te pakken. En heb echt wel een dip moment gehad omdat het allemaal een beetje veel werd. Er speelt privé ook het één en ander, en om dat dan te combineren met de Afvalrace en mijn blessure is me zwaar gevallen.

De draad weer opgepakt

Maar vanaf deze week hebben we de draad weer goed opgepakt en zijn weer gaan knallen met sporten. Nog 2 volle maanden te gaan dus moet echt aan de bak! Deze week kort maar krachtig, maar begin weer grieperig te worden dus kruip snel onder de dekens.

Tot volgende week!
Liefs, Kimberly

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

 

 

'

Reacties

article
39807
Afvalracer Kimberly: "Het werd me allemaal even te veel"
Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij
https://oosterhout.nieuws.nl/afvalrace/20190203/afvalracer-kimberly/
2019-02-03T06:15:36+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/03061811/Kimberly-Afvalracer.jpg
Afvalrace, Nieuws