Afvalracer Chantal: “Leef je eigen droom!”

Foto: Afvalracer Chantal

Sinds enkele maanden zijn de kandidaten van de Afvalrace Oosterhout gestart met hun programma. Zij gaan er in een half jaar onder leiding van een personal coach alles aan doen om fitter, gezonder en gelukkiger te worden. Op Oosterhout Nieuws schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hieronder de nieuwste blog van Afvalracer Chantal.

Terug in de tijd

Vandaag neem ik jullie mee terug in de tijd, Nou ja, beter gezegd naar juli 2018. Het is al laat op de avond. Zondagavond, morgen start een drukke werkdag. Met een giga spreekuur en een grote apotheekbestelling ik kan niet slapen. Hierop besluit ik om wat te gaan surfen op internet en ik kwam deze tekst tegen “Laat je droom niet gaan, niet omdat jezelf denkt dat je het niet kunt, maar ook niet door anderen. Leef je droom”.

‘Leef Je droom’

Nadat ik deze tekst wel honderd keer gelezen te hebben kon ik het niet loslaten. Deze tekst raakte mij enorm en ik ging nadenken. Want wat waren mijn dromen eigenlijk? Had ik die wel? Natuurlijk had ik die en antwoordde: “Mijn droom is Gelukkig en GEZOND zijn.” Want ik was ongelukkig met mijn gewicht, mijn uiterlijk, mijn haar, mijn ogen, mijn tanden, eigenlijk gewoon alles. Kortom, ik hield niet van mijzelf. En tot slot was ik niet gelukkig met mijn werk. Er was een hoop werk aan de winkel, maar ik wist niet waar ik moet beginnen… totdat ik de oproep van de Afvalrace zag en dacht: dat is het!

Heden

Afgelopen maanden heb ik veel geleerd. Ik heb geleerd dat ik in mijzelf moet blijven geloven. Niet moet stoppen met het geloven in mijn dromen en niet stoppen met het opgeven van hoop. Accepteren dat niet iedereen gaat zien dat het mijn droom is. Niet iedereen zal dezelfde visie hebben als ik! Zolang ik de mijne maar behoud!

Finale

Vrijdag 5 april is het dan zover, de finale. Ik ben zenuwachtig en vraag mij dan ook soms af of ik er nou naar uitkijk of tegenop zie, maar dat komt vooral omdat ik geen idee heb wat mij die dag te wachten staat. Ik laat het maar op mij afkomen en samen met mijn mede kandidaten gaan we er gezellige avond van maken! Wil je mij voor de laatste keer ‘een hart onder de riem steken’, bestel dan een gratis kaartje via de onderstaande link.
Leef je eigen droom!
Tot volgende week,
Liefs Chantal

De kandidaten van de Afvalrace Oosterhout wordt begeleid door Enforce Breda/ Oosterhout
Je kunt de Afvalrace ook volgen via Facebook en YouTube

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen