Zondagmorgen Koffieconcert in het Oostquartier in Oosteind

Foto: Gelegenheidsorkest Oosteind

Op zondag 4 november zullen ‘Het Gelegenheidsorkest’ uit Oosteind en ‘Het Middenorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen’ vanaf 11.00 uur samen een koffieconcert verzorgen. 

Verwennen met mooie muziek

Zoals de naam al zegt: een koffieconcert. Een concert waar u onder het genot van een kopje koffie naar muziek kunt luisteren. Het concert begint om 11.00 uur. ‘Het Gelegenheidsorkest’ uit Oosteind en ‘Het Middenorkest van de Koninklijke Muziekvereniging Dongen’ zullen je samen verwennen met mooie muziek. Het Gelegenheidsorkest speelt voor de pauze, het Middenorkest er na.

Gelegenheidsorkest Oosteind

Het Gelegenheidsorkest is een orkest onder leiding van Arnold Emmen dat in 2004 is ontstaan. Het is samengesteld uit ongeveer 20 muzikanten uit Oosteind of omgeving. Het orkest speelt niet zo moeilijke, maar wel mooie, ha(rmonie), fa(nfare) en bra(ssband)muziek, populair of klassiek. Het orkest repeteert op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in het Oostquartier.

Het Middenorkest van Koninklijke Muziekvereniging Dongen

Koninklijke Muziekvereniging Dongen

De Koninklijke Muziekvereniging Dongen bestaat uit drie orkesten: een jeugdorkest, een Middenorkest en een harmonieorkest. Het Middenorkest bestaat uit ongeveer 35 muzikanten. Zij zijn vaak op latere leeftijd muziek gaan maken. Ze spelen op een lager niveau dan het harmonieorkest. Net als bij het Gelegenheidsorkest is het belangrijkste doel om in een gemoedelijke sfeer gezamenlijk muziek te maken op een gelijkwaardig niveau.
Het middenorkest staat onder leiding van dirigent Ad van Groesen. Het Middenorkest repeteert op dinsdagavond van 19.45 tot 22.00uur in het verenigingsgebouw De Poort in Dongen.

Meer informatie

Koffieconcert op zondag 4 november in het Oostquartier aan de Provincialeweg 96 in Oosteind. Aanvang 11.00 uur, entree is gratis.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen