Fiets kapot? Repair Café repareert!

Foto: Repair Café Oosterhout

Op zoek naar een succeservaring in het Repair Café? Kom dan eens langs met je fiets. Fietsen staan op nummer twee in de top tien van meest aangeboden producten. Het slagingspercentage is ook erg hoog: 86 % van de binnengebrachte fietsen wordt met succes gerepareerd!

Repair Monitor

Dat blijkt uit de Repair Monitor waarin reparateurs hun reparatiegegevens bijhouden. In Oosterhout lopen we in de pas, met 87% geslaagde fietsreparaties in 2017. Onderhoud verlengt het leven van je fiets. Fietsen zijn goed te repareren en onderdelen zijn goed verkrijgbaar. Fietsen die niet gerepareerd konden worden, waren over het algemeen te ver versleten of verroest. Bij reparaties die te veel tijd kosten, wordt doorverwezen naar de fietsenmaker, ook als er dure onderdelen moeten worden vervangen. Een tip uit het Repair Café is dan ook: onderhoud je fiets goed. Dan gaat hij langer mee.

Aanstaande zaterdag

Aanstaande zaterdag 24 november is er tussen 10.00 en 14.00 uur weer een Repair Café in Activiteitencentrum de Bunthoef aan de Bloemenhof 2. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Reparaties op textiel, kleding, computers, meubels, fietsen en andere zaken met wielen denk aan een rollator, kinderwagen, buggy of rolstoel, elektrische apparaten, serviesgoed, speelgoed, sieraden, naaimachines. Ook het slijpen van scharen en messen of klein gereedschap is mogelijk. Ervaren, vrijwillige reparateurs zullen de reparatie samen met u verrichten als u wilt. Toegang, reparatie en parkeren is gratis. Eventueel benodigde nieuwe materialen of onderdelen zijn voor eigen rekening.

Reacties

article
38053
Op zoek naar een succeservaring in het Repair Café? Kom dan eens langs met je
https://oosterhout.nieuws.nl/agenda/20181122/fiets-kapot-repair-cafe-repareert/
2018-11-22T07:10:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/22070957/Repair-Cafe-NW.jpg
Agenda, Nieuws