Nieuwjaarsbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten

Foto: Halte 48

Op 17 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten. Dit keer in de spannende wereld van escaperooms bij Halte 48 in Breda.

Culinaire verrassingen

Je hebt ongetwijfeld al een over de netwerkclub ‘Eerst Eten’ gehoord of gelezen. Misschien heb je jezelf wel eens voorgenomen een keer naar een bijeenkomst te gaan. Nu de kruitdampen van het vuurwerk zijn neergedaald, de poedersuiker is opgeborgen en de kerstboom is verbrand wordt het tijd de goede voornemens om te zetten in klinkende daden. Bezoek daarom de nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari! Voor deze gelegenheid is de businessclub te gast in de prachtige locatie van Halte 48 in Breda. Met voldoende parkeerruimte voor de deur stap je direct binnen in de spannende wereld van Escaperooms en culinaire verrassingen.

Laagdrempelige netwerkbijeenkomst

“Eerst eten!” is een welbekende uitspraak in de regio Oosterhout. Een beter uitgangspunt voor deze businessclub is dan ook niet denkbaar. Zij organiseren maandelijks een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waar naast het prikken van een vorkje het netwerken centraal staat. Informeel netwerken, nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. De bijeenkomsten vinden plaats op aansprekende locaties, maar ook netwerkavonden bij vooraanstaande bedrijven staan op de agenda.

Reacties

article
39275
Nieuwjaarsbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten
Op 17 januari is de nieuwjaarsbijeenkomst van Businessclub Eerst Eten. Dit keer in de spannende
https://oosterhout.nieuws.nl/agenda/20190109/nieuwjaarsbijeenkomst-van-businessclub-eerst-eten/
2019-01-09T07:20:17+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/09071958/Halte48.jpg
Agenda, Nieuws