Uniek muziekproject PRIME op 2 februari in De Pannehoef

PRIME tijdens Queenconcert in 2018
Foto: PRIME

Onder de titel ‘Rock Legends, when Rock en Sympho meet Prime’ geeft de Classic Rock Band PRIME, in samenwerking met het John McFire Orchestra, op 2 februari een uniek concert in Productiehuis de Pannehoef aan de Wilhelminalaan.

Legendarische covers

Vorig jaar bracht PRIME een uniek QUEEN-concert naar De Pannehoef, waarbij maar liefst 27 nummers van deze onsterfelijke band werden gecoverd. Na de première in Oosterhout hebben nog duizenden mensen genoten van dit unieke concert. Een vervolg kon dus niet uitblijven! En dus staat er weer een muzikale topavond op het programma. ‘Rock Legends, when Rock en Sympho meet Prime’ worst een groot Rock Show Spektakel met legendarische covers van o.a. QUEEN, Led Zeppelin, Deep Purple, TOTO, Within Temptation, Aerosmith, Epica, Guns n Roses, Meatloaf, ELO, Kansas, Pink Floyd.

Classic Rock Band PRIME

De Classic Rock Band PRIME is in de regio en zeker ook daar buiten voor Classic Rock liefhebbers geen onbekende. De band heeft zich gespecialiseerd in het zo dicht mogelijk benaderen van de echte Rock klassiekers. Je weet wel, die nummers waarbij je je jeugdherinneringen herbeleefd en je weer eens helemaal uit je dak kunt gaan. PRIME heeft alles in huis om vrijwel alle muziek te coveren, zowel vocaal als instrumentaal. De meest uitdagende muziek wordt gebracht, inclusief de daarbij behorende legendarische toets-, gitaar- en drumsolo’s. De vijfkoppige Band PRIME wordt bemand door zangeres Angela Meessen, Gitarist Jim Servaes, drummer Martijn Verschuren, toetsenist John van Kalmthout en zanger/bassist Danny Meessen.

Samenwerking

Voor dit soort grote muzikale projecten zoekt PRIME vaak de samenwerking met andere muzikanten. Dit keer is dat gastzanger “powerhouse” Maarten van den Brekel, bekend als zanger van de Band “Made4Made” bij de jaarlijkse TOP100 in Made. De band wordt tevens uitgebreid met een heel bataljon violisten, cellisten, blazers, percussie, en een volle rij backingvocals die voor het nodige kippenvel zorgt. Het grote orkest staat o.l.v. dirigent en arrangeur Jan van den Brandt, alias John McFire. Naast vaste dirigent bij vier muziekverenigingen was Jan van den Brandt de muzikale spin inhet web bij veel grote producties met als thema; James Bond, Efteling, Halloween en meerdere promsconcerten.

Meer informatie

De repetities voor deze muzikale uitdaging zijn al maanden in volle gang en ook nu weer beloofd het een onvergetelijk concert te worden. Op zaterdag 2 februari start het concert om 20.00 uur in De Pannehoef te Oosterhout. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Tickets kosten 16 euro inclusief boekingskosten en zijn te bestellen via de onderstaande link. Indien nog beschikbaar kosten kaarten aan de deur 17,50 per stuk.

Zien we jullie hier?

Geplaatst door PRIME ROCK Covers op Dinsdag 18 december 2018

Reacties

article
39322
Uniek muziekproject PRIME op 2 februari in De Pannehoef
Onder de titel ‘Rock Legends, when Rock en Sympho meet Prime’ geeft de Classic Rock
https://oosterhout.nieuws.nl/agenda/20190112/uniek-muziekproject-prime-op-2-februari-in-de-pannehoef/
2019-01-12T06:15:25+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/11073909/PRIME.jpg
Agenda, Nieuws