Nederlands Kampioenen improvisatie theater in de Schelleboom

Foto: Beperkt Houdbaar

Bij Beperkt Houdbaar improviseren Stefan Hendrikx en Andries Tunru aan de hand van input uit het publiek een complete comedyfilm, met alles er op en er aan. Álles. Meerdere verhaallijnen, een hele rits personages, en aan het einde komt alles bij elkaar.

Unieke avond

Iedere avond is dus uniek, en jij bepaalt mee waar het verhaal over gaat! Of het nou een schapenscheerder op zoek naar liefde is, een matador op skivakantie of twee exen op Mars: Stefan en Andries maken er een spannend, muzikaal en bovenal kneitergrappig verhaal van. Winnaars van het Amsterdams Studenten Festival 2015! En in dit alles worde zij bijgestaan door Joep Hullegie’s muzikale begeleiding. Deze voorstelling kan niet zonder jou want jouw input is het recept voor een avond heerlijk lachen!

Meer informatie

De voorstelling is op zaterdag 16 februari in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat, Aanvang 20.15 uur en de entree is 17,50 euro Inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of direct via de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen