Pieter Jouke met cabaretvoorstelling ‘Gloeiende Plaat’ in De Schelleboom

Foto: De Schelleboom

Op zaterdag 16 maart staat cabaretier Pieter Jouke met zijn nieuwe show ‘gloeiende plaat’ op de planken van Theater de Schelleboom. Aanvang is 20.15 uur en entree is 17,50 euro incl koffie vooraf en drankje in de pauze.

Talig, keihard en goudeerlijk

Hij is talig, interactief, keihard en goudeerlijk. Houd je vast. En hem. Jouke excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van‘Pieter Jouke dames en heren’  Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij voor onder andere ‘Zondag met Lubach’.

Gloeiende plaat

In zijn nieuwe voorstelling ‘Gloeiende Plaat’ neemt Pieter Jouke verantwoordelijkheid. Hij zat even in het oog van de orkaan, maar nu is hij er weer. Voordat hij ook maar denkt aan het verbeteren van de wereld, wil hij die (wereld) eerst begrijpen. Hij stelt de vragen, u mag daarop antwoorden. Nooit heeft hij slechts één gedachte tegelijk. Maar u mag zich ook verbazen over wat er omgaat in het hoofd van deze wereldbestormer met dat overkokende brein. Ze zijn niet meer tegen te houden, ze knallen eruit in deze voorstelling. Alsof er nog een horde Pieter Joukes rondrent in zijn hoofd. De pers over deze voorstelling: “Jouke heeft dus flinke thematische ankers uitgegooid. Gloeiende plaat is daarmee een wat traditioneler cabaretprogramma dan hij voorheen maakte, maar de woordspelingen en maffe gedachtes zijn zeker niet verdwenen”.

Meer informatie

De voorstelling is op zaterdag 16 maart in Theater de Schelleboom aan de Mathildastraat, Aanvang 20.15 uur en de entree is 17,50 euro Inclusief koffie vooraf en een drankje in de pauze. Bestellen kan telefonisch op 0162-437165 of direct via de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen