Ook volop Koningsdag in Winkelcentrum Arendshof!

Foto: iStock

Het Oranjecomité en de ondernemers van Arendshof organiseren samen op Koningsdag een kindervrijmarkt en een Open Podium in Winkelcentrum Arendshof.

Arendshof Kindervrijmarkt

Op deze kindervrijmarkt verkopen kinderen hun oude speelgoed en andere leuke gebruikte spullen aan het winkelend publiek. Hun handelswaar gaat voor zeer aantrekkelijke prijzen van de hand. Het gaat hier natuurlijk vooral om het plezier wat de jonge verkopertjes er in hebben want weggooien is natuurlijk zonde. Deelname is helemaal gratis mits je je van tevoren aanmeld. De beschikbare plaatsen zijn beperkt en worden verdeeld op volgorde van aanmelding. Aanmelden kan via de link onderaan dit artikel.of op 27 april vanaf 8.00 uur bij de organisatie op het Hemaplein in Arendshof.

Arendshof Open Podium

Ben je goed in het vermaken van publiek? Kun je zingen, dansen, jongleren of heb je andere kunstjes die je wilt laten zien? Tijdens Koningsdag staat het podium voor jou klaar bij Mad Hat coffee & bubble thea. Je bent hier van harte welkom om jouw geweldige optreden aan het winkelend publiek te showen. Aanmelden is niet nodig. Let op: je optreden mag niet langer dan 15 minuten duren.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen