Eindpresentatie van Hill Rock en Uphill in Oud Brabant

Foto: Oud Brabant

Op donderdag 23 mei staan Hill Rock en Uphill op het podium van café Oud Brabant aan de Leijsenhoek voor hun jaarlijkse eindpresentatie. Aanvang 20.30 uur, toegang gratis.

Mooie traditie

Het begint langzaam maar zeker een mooie traditie te worden dat de H19 bands die gecoacht worden door muzikant en klarinet/saxofoondocent Ron Franken een (jaarlijks) eindpresentatie  verzorgen in Oud Brabant. Ook dit jaar spelen er twee bands.

Hill Rock en Uphill

Hill Rock is een jonge beginnende band. De band gaat een kleine set van een half uur spelen en zal daarmee het “voorprogramma” voor Uphill verzorgen.Waar Hill Rock 2 blazers heeft, treedt Uphill aan met 6 blazers. De bezetting bestaat daarnaast uit een ritmesectie met bas, drums, toetsen, gitaar en een zangeres.

Saxen en gitaar

De blazerssectie bestaat op dit moment uit saxen. Deze saxgroep maakt het geheel compleet door ondersteunende riffs , opzwepende accenten en collectieve blazerssolo’s.  Ook is er ruimte voor een mooie gitaar of sax solo. De zangeres en de zanger (de bassist) wisselen elkaar solistisch af. Uiteraard vullen ze elkaar ook aan met een tweede stem of achtergrondkoor.

Afwisselend repertoire

Het repertoire bestaat uit populaire nummers van deze tijd, maar ook van enkele decennia  terug. We spelen nummers van Adele, Cee Lo Green, Bruno Mars, The Corrs, Caro Emerald, Estilia Rombley, Michael Bublé, Herbie Hancock, Wilson Pickett, Otis Reding enz… Uphill speelt 3 sets.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen