Vanmiddag open tuinconcert bij Ruud en Tineke in Oosteind

Welkom in Tineke's Tuin!
Welkom in Tineke's Tuin!
Foto: Tineke's Tuin (via Facebook)

Na een jaar van repeteren sluit het Gelegenheidsorkest Oosteind vanmiddag vanaf 13.30 uur het seizoen af met een concert in de tuin bij Ruud en Tineke. Entree is gratis.

Het Gelegenheidsorkest

Het Gelegenheidsorkest, in 2004 opgericht bij gelegenheid van de Nieuwjaarsreceptie in het Oostquartier, speelt niet geen moeilijke maar wel mooie harmonie, fanfare en brassband muziek, zowel populair als klassiek, o.l.v Arnold Emmen. Chordanova uit Oosterhout is een 30 jaar jong gemengd koor met een wisselend repertoire o.l.v. Marcella vd Heijden, piano: Leon Schenkels.

Tineke’s Tuin

Ruud en Tineke Schoenmakers hebben een prachtige tuin. Zij vinden het leuk om hier de gastvrijheid te bieden om een concert te organiseren waar iedereen welkom is (het is rolstoel toegankelijk). Je kan hier, hopelijk in het zonnetje, genieten van de muziek en de tuin onder het genot van een drankje. Als het slechter weer is word ervoor gezorgd dat je droog zit.

Meer informatie

Het concert begint om 13.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. het is gratis. Je vindt de tuin op Provincialeweg 211 in Oosteind. De borden ‘Ruud Schoenmakers, tentenverhuur’  en ‘Tineke’s Tuin’ verwijzen je via een pad naar de woning met tuin.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen